Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kreşe başladığından beri hasta :((

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Mkft

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
9
13
38
Oglum 3 yaşını doldurdu bu yıl kreşe başladı ama ilk haftasından beri hastalıklarin biri geçiyor diğeri başlıyor evde de 1.5 yaşında kardeşi var ona da mutlaka bulaştıriyor..
Laranjit 6. Hastalık el ve ayak hastalığı Vs. Bunları da geçirip öğrenmiş olduk :/ ilaç icirmekten bıktım
Vitamin felan vermek gerekir mu ne yapmalıyım tavsiyesi olan var miii

Kreşin ilk yılında çok normal. Giderek azalacak çünkü bağışıklık kazanacak. Geçen yıl aynı durumları yaşadık ama bu yıl daha iyiyiz çok şükür.

benim kızımda temmuzda başladı kreşe, yaz ayı olmasına rağmen uafak burun akıntıları vs. derken el ağız ayak hastalığı, ateş boğaz enfeksiyonu,sürekli bir geniz akıntısı var ve buna bağlı öksürük offf dediğiniz gibi biri bitiyor 1 hafta iyiyiz 2. hafta yenisi başlıyor.bana eczacımız immunol yada balık yağı tavsiye etti 2 aydır kullanıyorum ama sanırım etkileri yok

benim kızımda temmuzda başladı kreşe, yaz ayı olmasına rağmen uafak burun akıntıları vs. derken el ağız ayak hastalığı, ateş boğaz enfeksiyonu,sürekli bir geniz akıntısı var ve buna bağlı öksürük offf dediğiniz gibi biri bitiyor 1 hafta iyiyiz 2. hafta yenisi başlıyor.bana eczacımız immunol yada balık yağı tavsiye etti 2 aydır kullanıyorum ama sanırım etkileri yok birde termal atlet aldım kreşte terlemesin diye.sonuçta terleyince üst değiştirme yaptıklarını sanmıyorum.ama çevremdeki annelerden aynı yorumu duyuyorum ilk kış bağışıklıkları güçlenirmiş bu şekilde, normalmiş yani.dr.uda böyle söylüyor.sadece geniz akıntımız allerjiye bağlı sanırım o ekstra bi durum

Bnmde kızım 4 yaşında 18 aylık kardeşi var bizde de öksürük hapşırik grip geçmek nedir bilmiyor birbirlerine bulastiriyorar bol bol meyve yedirmwkten başka çaremiz yol malesef

Çok geçmiş olsun canım, ama bu şekilde büyüyor çocuklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…