E
Elis
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Elis
bilen bilir cuma gunu oglumun kreste ilk gunu olacakti,,,,cok heyecanliydim...2 gundurde oglum nezleydi cok hafif yanlizca burun akintisi var o kadar , oglumun bronsiti oldugundan iyisallah kotuye gitmez diyodum...persembe aksami yatirirken hafif gogsunun hirladigini hissettim...cuma sabahi saat 7.30 gibi oglumu kaldirdim gogsu duyailecek sekilde hirliyo ve oksuruyodu tabi okula telefon ettim gelemiyecegini soyledim...ve cocugumu kaptigim gibi hastaneye tabi hava verdiler ogluma cok agladi yavrum,,cigerim koptu sanki o aglarken ,cocugum nefes alamiyo nefes alabilmek icin okadar zorluyoki kendini onu ogle gordukce....tarifi imkansiz duygular anne olan bilir....yatirdi tabi dotor ....simdi yavrum daha iyi ,iki tane inhalator kullanmasi lazim bu yasta o kadar uzuluyorumki anlatamam ama onun suan daha iyi ve rahatca uyuduunu bilmek bi okadarda mutlu ediyo beni ...suan misil misil uyuyooo........
ve bikere daha anladimki herseyin basi saglik...
Allahim kimseleri hastahanelere dusurmesin,orda olanlarada yardim etsin,herkese acil sifalar versin....:Saruboceq:
Allahim hicbir evlada aci vermesin anne,baba icin cok zor cok((
Saruboceq:
Bugunlerimize sukur Allahim beterinden korusun.........:Saruboceq:
ve bikere daha anladimki herseyin basi saglik...
Allahim kimseleri hastahanelere dusurmesin,orda olanlarada yardim etsin,herkese acil sifalar versin....:Saruboceq:
Allahim hicbir evlada aci vermesin anne,baba icin cok zor cok((

Bugunlerimize sukur Allahim beterinden korusun.........:Saruboceq: