krese gidecektik,acele gittik(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Elis

Ziyaretçi
bilen bilir cuma gunu oglumun kreste ilk gunu olacakti,,,,cok heyecanliydim...2 gundurde oglum nezleydi cok hafif yanlizca burun akintisi var o kadar , oglumun bronsiti oldugundan iyisallah kotuye gitmez diyodum...persembe aksami yatirirken hafif gogsunun hirladigini hissettim...cuma sabahi saat 7.30 gibi oglumu kaldirdim gogsu duyailecek sekilde hirliyo ve oksuruyodu tabi okula telefon ettim gelemiyecegini soyledim...ve cocugumu kaptigim gibi hastaneye tabi hava verdiler ogluma cok agladi yavrum,,cigerim koptu sanki o aglarken ,cocugum nefes alamiyo nefes alabilmek icin okadar zorluyoki kendini onu ogle gordukce....tarifi imkansiz duygular anne olan bilir....yatirdi tabi dotor ....simdi yavrum daha iyi ,iki tane inhalator kullanmasi lazim bu yasta o kadar uzuluyorumki anlatamam ama onun suan daha iyi ve rahatca uyuduunu bilmek bi okadarda mutlu ediyo beni ...suan misil misil uyuyooo........
ve bikere daha anladimki herseyin basi saglik...
Allahim kimseleri hastahanelere dusurmesin,orda olanlarada yardim etsin,herkese acil sifalar versin....:Saruboceq:

Allahim hicbir evlada aci vermesin anne,baba icin cok zor cok(((:Saruboceq:

Bugunlerimize sukur Allahim beterinden korusun.........:Saruboceq:

geçmiş olsun canım ya,ben zaten çocuklara hiç kıyamıyorum,şimdi okurken de çok üzüldüm
ama iyileşmiş çok şükür,tekrar geçmiş olsuna.s.

geçmiş olsun canım ya cocuklar hastalaninca nasil zor oluuyor insan kiyamazken hastalninca af oluyoruz, Allah korusun hepsiniiiiii

Geçmiş olsun..Allahım beterinden korusun:Saruboceq:

benimde geçen sene aynı olay başıma geldi oğluma 1 saate yakın hava verdiler çok zor seni çok iyi anlayabiliyorum canım.Allah kimseyi evlat acısıyla terbiye etmesin.Bütün yavrularımıza Yüce Rabbim sağlıklı, huzurlu,başarılı bir ömür nasip etsin,hastalarımızada acil şifalar

çok çok çok geçmiş olsun elis, dediğin gibi Rabbim herkese acil şifalar versin inşallah a.s. oğluşuna da a.s.

Canım çok çok geçmiş olsun. Oğlunun iyi olduğuna sevindim.
Gerçekten hayatta en önemli şey sağlık. Para, pul, kaynana, koca derdi bir şekilde hallediliyorda sağlık kaybedildi mi geriye gelmesi malesef zor oluyor.

geçmiş olsun arkadaşım. seni çok iyi anlıyorum, hastanede yatmak.....aman onlar hasta olmasınlarda biz olalım. yavrum, kıyamam. Allah şifa versin canım..

haklısın Allah beterinden korusun,. nerede varsa şifa versin .

Back
X