- 11 Ocak 2022
- 620
- 772
- 53
- Konu Sahibi Komodo ejderi
-
İştahlıdır ama orda yemek istemiyor ağlıyormuşGenel olarak yemeyen bir çocuksa normal bence.
Nasıl aştınız bunu pekiNormal kalabalık oluyor yemekhane benim kız da ilk hafta korkmuştu yemekhaneye gitmekten
Alıştı 1 hafta sonra sevdi okulu korkmaz olduNasıl aştınız bunu peki
Kaç aylık kızınız ?Merhaba hanımlar kızım kreşe başladı öğretmen diyorki etkinliklere gayet güzel katılıyor ama yemek saati gelince yemek istemiyor yemekhaneye bile gelmek istemiyor diyor normal mi bu durum 3 gün oluyor başlayalı
Yemek seçiyor mu? Yeğenim de beni yemeksiz okula verin diye ağlıyordu, çok yemek seçiyordu çünkü. Tadına baktırınca zorla nefret ediyordu.
Haftaya 3 yaşında olacakKaç aylık kızınız ?
Bence sadece yemek konusu böyleyle iyi bile daha 3 gün olmuş, yeme düzeni ortamı değişti bence çok normal. Benim kızımda başlayacak eylülde 3 yaş olarak zaten bu yaş grubu tam çocukluğa geçtikleri zor bi dönem, huy değişiyolar. Orada mutluysa bence alışır arkadaşlarıyla yemeğeHaftaya 3 yaşında olacak
İnşallah ilk defa yaşıyorum ya böyle şeyleri hemen kafaya takıyorumBence sadece yemek konusu böyleyle iyi bile daha 3 gün olmuş, yeme düzeni ortamı değişti bence çok normal. Benim kızımda başlayacak eylülde 3 yaş olarak zaten bu yaş grubu tam çocukluğa geçtikleri zor bi dönem, huy değişiyolar. Orada mutluysa bence alışır arkadaşlarıyla yemeğe
Bende ilk yaşıyacam ama buna takılmazdım pek, önemli olan içerde mutlu ve keyifli vakit geçirmesi zaten düzen oturunca yerler. Bazı çocukta etkinliklere katılmıyor sonradan düzene alışıyor. Benimki kurallara uyup nasıl oturcak yerinde bende merak ediyorumİnşallah ilk defa yaşıyorum ya böyle şeyleri hemen kafaya takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?