Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreste isirma ve ofkeli cocuk

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

drsgnl

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mart 2019
3
0
6
34
Hanımlar merhaba,umarım tecrübe sahibi annelerden yorumlar gelir de bende rahatlarım,3.5 yaşında ki oğlumoğlundan son bikac haftadır hergun şikayet geliyor kreşten,kriz anlarında ki videolarını çekip bana yollamışlar sebepsiz yere ağlıyor ve etkinliği dağıtıyor etrafı deviriyor,bazen arkadaslarini ısırıyor,pedagoga götürmeye başladık ama kreş bana kendimi çok kötü hissettiriyor artık sanki dünyanın en sorunlu çocuğu benimkiymis gibi,güzellikle anlatmaya çalışıyoruz oğlum yapma etme,evde kavga dövüş ortamı yok çözemiyorum bu çocuğa ne oldu son birkaç haftada,tabiri caizse kreş oğlunuzu alıp başka yerde mi denetseniz dedi,onlarda çözmeye çalışmıyorlar inanılmaz üzüldüm bu olanlardan sebep,kitap ve internetten okuyorum ama tecrubeye ihtiyacim var moralim cok bozuk :KK43: ben ne yapabilirim

Kres harıcınde sizin gözlemledıgınız bu tarz harekter oluyormu?
Hangı durumda öfkelenşyor? İsiriyor? Bunu anlamak gerekır ilk önce?

Kresın turumudu profösyönel bulmadım.. resmen ugrasmak ıstemıyorlar.. ama basta bi gözlemlemek lazım.. ne sebeb oluyor.. hangı olaylar bu davranısı sebeb??

Evde çok nadir istemedigi bisey olursa krize giriyor saldırganlasiyor ama kreşte hergün böyle olmaya başladı,bunu yaşadığı zamanda orda sakinleştirmek yerine sus artık oğlum,otur yerine falan diyorlar videoda gördüğümüz kadariyla, pedagog.a gidiyoruz zaten anne baba doktoruz ama ne yapacagiz hicbir fikrimiz yok cok caresiz kaldim tecrübeli annelerin yorumları çok kıymetli şuan bizim için,çok teşekkürler

Back
X