Krizdeyiz( Kanaltürk)

Bence harcamalarını söylerken abartıyorlar, akşamki bölümde adam eşinin temizlik malzemesi giderinin aylık 300-400 tl olduğunu söyledi, bana pek inandırıcı gelmedi doğrusu...

muhakkak abartı var, yoksa ben trilyoner insanların bile orjinal parfümleri, aniden lazım olursa hediye veririm diye stok yaptıklarını görmedim. Öyle şişelerce parfümler 300 tl temizlik malzemeleri falan. Tabii abartı var ama yinede tüyo alabileceğimiz taraflarda var.
Mesela bir çoğumuz kullanmadığımız şeyler almıyormuyuz.
Hem robotum var, hem rondom.
Hem tost makinem var, hem elektrikli ızgaram.
bunlar gibi birçok şey var. Spor aletleri, kıyafetler, elektronik aletler.
Ben kendi adıma faydalanıyorum, sonuçta yemekteyizden daha beter bir program değil.

Zaten o alışveriş açlığı çoğumuzda var önemli olan az hasarla atlatmak.
Mavisi var sarısı da olsun, 4 programlısı var 5 programlısı olsun derken bir bakmışız ev çöp ev durumuna gelmiş, onun için bu tür programlardan kendi payımıza çıkaracağımız şeyler mutlaka vardır diye düşünüyorum.

bu yarışma bana kurgu gibi geldi. neden derseniz, birkaç hafta önce ailelerden biri, atv de bir yarışma vardı ya komşu komşu o yarışmada olan komşu ailelerinden biriydi. kadın zeynep adamın adını unuttum. ama o yarışmada başkalarıyla evlilerdi. bu yarışmada ikisi evli. yani onlar sahteydi. diğer aileleri bilmem tabi. fakat onları görünce kurmaca bir program olduğunu tahmin ettim.

Back
X