kromozom analizi için üniversite hastaneleri güvenilir mi

jxuxpiter

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
302
9
643
İstanbul
kromozom analizi yaptırmam lazım
üniversite hastaneleri ücretsizmiş
özel lab. lar 150-200 arası fiyat veriyorlar nerden aklımı kurcaladıysa acaba diyorum üniversite hastanelerinde bir karışıklık olurmu
daha önce böyle bir deneyim yaşayan oldu mu
yardım......

ben yaptırdım canım ama unıversıte hastanelerı cok ılerı tarıhlere gun verıyor gazı unvsınde en erken 3 ay sonraya gun verdıler....ben 1 ay sonra tedavıye baslayacagım ıcın cok gectı ama zamanın varsa bosuna para verme tabıkı unv hast yaptır...

canim benimde yaptirmam lazim.11 haftalikken bebegim gelismedigi için kürtaj olmak zorunda kaldim.çapa da 10 ay sonrasina gün verdiler.samatyaya gittim.esim için ürolojiden randevu aldim.netten.kendim içinde kadin dogumdan.ancak 3 kez geçirmek gerekiyomus olumsuzluk.ozaman ancak yapiyolarmis.esim için tekrar randevu alcam.ürolojiye.onunkini hemen yapiyolarmis.1 aydada sonuc veriyolarmis.samatya devlet hastanesi yaz google dan.ücretsizmis ayrica.

ayrı ayrı yaptırılabilir mi ilginç peki sen nereyi düşünüyosun
genetiks diye bir lab var en ucuz o umut tüp bebek hastalarına indirim yapıyolarmış 135 lira
diğerleri 175 diyo

valla canim bi arkadas o sekilde yaptiriyor.sonucta baska yerdede ayri ayri yapiyolar.kendimde çabuk çiksin diye özel bi yer bulcam.benim merkezde 500 tl istedi çünkü.

arkadaşlar ankara da kromozom analizi tek kişi 108 liraya yaptırcam gen- lap ankara istanbul da da var. isterseniz araştırın. ve bir haftada sonuç çıkıyor dediler. eşim ve ben bi ara yaptırcaz.
bu arada kanda pıhtılaşma parametreleri için fiyatlar oldukça yüksek devlet hastanesinde bile sosyal güvenceniz yoksa 500-600 lira arasında bir fiyat çıkıyor.
gereksiz tahliller yaptırmaktan kaçınmanızı öneririm. ben üç gebelik yaşadım ve biri dış gebelikti ikiside 9 haftalıkken karnımda öldü. üçüncü bebeğim de kromozom anomalisi vardı. o yüzden şimdi bir tüp bebek merkeziyle birlikte gerekli araştırmaları yapıyorum.

kromozanlar en erken ne zaman cıkıyo kızlar benımde esımde yaptırdı tam hatırlamıyom ama 4 gundemı ne cıkmıstı acaba nıye bu kadar erken cıkmıs olabılır

merhaba kızlar bende bu testi yaptırım eşime samatya devlet hastanesinde yaptırık .. kendim ise özel bi labaratuvarda yaptıdım sonuçlar 1 ay içinde çıktı... devlet hastesi ücretsiz yapıo fakat biz bayanların devlette yaptırabilmeleri için 3 düşük şartmış haberiniz olsun...

4 gün değil.1 ay sürüyor sonuçları almak.çünkü ben bir siklus dönemindeydim.diğer siklus gelene kadar kanı verelim ki sonuçlar anca çıkar denildi.

ben ankara başkent üniversitesinde yaptırdım kromozom genetik pıhtılaşma faln yapıldı sanırım 135 ödedik tek kişi eşim daha az ödedi 4 haftada çıkıyor sonuçlar bana gün falan vermediler hemen yaptılar sonuçlar normal çıktı sadece kanda biraz pıhtılaşma varmış

Back
X