kromozom bozukluğu olanlar buyrun paylaşalım 5 düşükten sonra...

ozkn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
19
0
16
Konya
Kızlar yaşadıklarımı ancak benim gibi olanlar anlar, 5 kez düşük yaptım... 3. düşükten sonra kromozom bozukluğu olduğu ortaya çıktı, ama çok yıprandım. Şimdi pgt ye karar verdik eşimle, daha önce pgt yaptıranlardan, düşük yapan arkadaşların yardımlarını bekliyorum, gelin dertleşelim, paylaşalım...

canım geçmiş olsun bende 4 kez düşük yaptım fakat kromozom sorunu bende daha farklı benim bünyem eşimin kromozomlarını kabul etmiyor bağışıklık sistemim bebeklerimi atıyor

bende 7.denemem için gün sayıyorum bu arada farklı bir tedaviyede başladık lenfosit aşı tedavisini uygulayacağız bu sefer

rabbim hepimizin derdinin dermanını tez vakitte versin inşallah.

senin düşüklerin kaçıncı haftalardaydı?

sağol canım 4,7,8,12,8 bende dengeli translokasyon var, hiç tüp bebek denemedim daha önce inş. başarılı olur kavuşuruz bebeklerimize. Tekrar hayal kırıklığına uğramak korkutuyor beni, ama hiç pes etmeyelim denemeye devam:) inş. herşey güzel olur senin için...

cnm bnmde 2 düşüğüm var daha test yaptırmadım ama kromozom boz. mu yoksa başka birşeymi bilmiyorum açıkcası

cnm bnmde 2 düşüğüm var daha test yaptırmadım ama kromozom boz. mu yoksa başka birşeymi bilmiyorum açıkcası

canım bir an önce başla testlerine, bana doktorum 3 düşükten sonra araştırma yapıyoruz dedi ve bu kadar acı çektim... testler uzun sürüyor zaten. Sana tavsiyem beklemeden testlerine başla.. şimdiden geçmiş olsun...

Kızlar bende 2 düşük yaptım Neden nasıl soruları insanın beynini kemiriyor.Ama şimdi sonucu aldımm.Diyorum ki daha erken gitseydim araştırma hastanesine.Ben hastaneye gitttim Doktoruma yaşadıklarımı anlattım İlk önce özgeçmişimi dinledi doktor.Benden 3 tane test istedi...Birincisi genetik yani kromozom testi Sonucu geldi Kan pıhtılaşması ve folic asit eksikliği çıktı..Yani anlamı şu kızlar.İlk haftalarda bebek çok incecik damarların içerisinden geçen kan ile besleniyor.Benim kanımın dozu daha kalın olduğundan bebek büyüyemeyip gelişemeyip ölüyormuşşşşş.Çünkü bebişe kan ulaşamıyor....

İkinci test vajinal usg yani rahim içi yapısı, tüplerin açık olup olmadığı, her hangi bir şekil bozukluğu olup olmadığına bakılıyoor.Bu testimde problem yok

Üçüncü tes hormon testi 3 ayrı tüp kan aldılar benden.Bir tanesinin sonucu temiz rahimde kist varmı die bakıldı.Allahıma şükür problem çıkmadı.Diğer iki test sonucunuda 2 gün sonra alıcam.Şuanda doktorum folis asit ile kan sulandırıcı coraspin verdi onları kullanıyorum

Pozitifi gördüğün an gel bana hemen kan sulandırıcı iğnelere başlıcaz 9 ay kullanıcaksın problem olmıcak çok rastlanan bir vaka dedi.Hiç üzülme bu tip hastalarımız çok oluyor doğurtuyoruz dedi =) Bu arada ben Kocaeli Derincede oturuyorum...KKOCAELİ DERİNCE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE Betül Nalbant doktorumun ismi çok memnunummm tavsiye ederim......

geçmiş olsun Lastrose41 sen bize göre çok daha şanslısın... Bende hem kromozom bozukluğu hemde kanımda pıhtılaşma var, iki tane sorunla mücadele etmem lazım... Allah hepimizin yardımcısı olsun, çifter çifter doğuralım inş:)

merhaba kızlar bendeki sorunda kromozomlarla mı bilmiyorum ben tüp bebek yöntemiyle bir evlat sahipi oldum ancak 3 yıl sonra tekrar bir evlatımız olsun oğluşuma kardeş gelsin diye aynı yöntemle hamile kaldım fakat bebğin kalp atışı hiç olmadı ve kürtaj oldum ve kürtajla beraber genetik test yapıldı test sonucu bebeğin kromozomlarında sorun varmış o yüzden kalpi atmamış fakat transfer yapılırken çok iyi embriyo denmişti şimdi kafam o kadar karışık ki yani bundan sonra ne yapmalıyım çocuk macereme sonmu vermeliyim

merhaba arkadaşlar ,
bende 3 kez tüp bebek yaptırdım ilki negatif ikincisi kimyasal gebelik üçüncüsü düşğkle sounuçlandı .
bende daha önce kromozon testi vekanpıhtılaşması yaptırmıştım ve genetikte sorun çıkmamıştı. kanımda pıhtılaşma vardı.onun içinde iğne oluyordum zaten ama genede düştü şimdi testleri tekrarlamak istiyorum bende kocaelinde oturuyorum bakyım derince eğitim hastanesinin sitesine ama betül nalbant diye bir doktora rastlamadım acaba hangi birimde kadın doğum değilmi bana bunu bildirirsen çok sevinirim .

ne kadar zamanı alıyor bu testler biraz ara versem iyi olcak diye düşünmüştüm daha yeni yaptım düşüğü ve çok üzüldüm vede artık araştırma hevesim kırıldı yine birşey bulamayacaklar boşuna uğraşacam diye korkuyorum açıkcası...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşinin kromozomlarını vücudun kabul etmemesini nasıl anladı doktorlar.
Benimde 4 düşüğüm oldu hiç bir neden bulunamadı sen bunu yazınca problem bu olabilir diye düşündüm

Hiçbir sebep yokken düşük yapıyordum en sondüşüğüö ise uykumda ağrı sızı yok kanama yok bi uyanıyorum bişiler frliyo be baktığımda gördüğüm ise ikixlerimden biri olmuştu düşük yaptıktn sonra tüm bebeklerim sağlıklı olduğu yonunde geldi raporları ve dr bu tanıyı koydu malesef bunun bir testi yok uygulanan aşı 4 düğüşü yada 4 kez negatif tüp uygulaması olanlarda kulkanılan bi tedavi ve çok şükür şu an kızımı sallarjrn yazıyorum sana mutlaka bu aşıyo dene mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…