kromozon testi yaptıran var mı?

Azize45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
13.770
13
206
slm arkadaşlar kromozon testi yaptıran var mı?
ben bugün yaptırdım eşimden ve benden kan aldılar. sonuçlarıda 1ay sonra çıkarmış.
sonucu iyi veya kötü çıkan var mı? çok endişeliyim sonucum için.bilmiyorumkismile

azizeciğim yaptırdınmı testlerini inşallah temiz çıkar sonucların..
bende kromozom analizi yaptırmıştım ama sizinki gibi kan vererek değil düşük yaptığımda bebekten bir parça analize göndermişti doktorum ( genetiğine vs bakıldı sonucunuda 25 gun sonra almıstım yanlıs hatırlamıyorsam...
insallah sizde de birşey çıkmaz ve meleğine biran önce kavusursun sonucunu mutlaka yaz bana

betülcüm erkan ve benden kan alındı bizim kromozon larımıza bakılıcak mış.sonucu 1ay sonra alcakmışız. rahmimdende dr.sıvı aldı bide kan pıhtılaşması varmı diye bakılcak...
bakalım nolcak canmm. eğer sonuçlarda birazda olsa sorun çıkarsa bebek işine noktayı koycaz artık.
erenim bana yeter allahım oğluma uzun ömürler versin inşallah.

benim de ikinci hamileliğim hüsranla sonuçlanınca doktor test istedi.eşimle kan verdik çok şükür temiz çıktı.insan bi an için endişeleniyo acaba bişey çıkar mı diye ama genelde de temiz çıkıyo.inşallah bişey çıkmaz.

ben bu testleri çalıştığım için sana söyle bi bilgi verebilirim. 200 kişiden 1 nde anca sorun çıkıyor. oyuzden için rahat olsun. akrabada değilsenizde sorun halledilebilir. tedaviniz oyönde ilerler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…