• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kronik candida kökten çözüm!!

Zhrkya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba hanımlar,öncelikle bu başlığı açma sebebim benim gibi çare arayanlara yardımcı olmak..çünkü bende artık tükenmiş bir halde çözüm ararken başka birinin yazdığı hikayesiyle yolumu buldum.15 yıldır naparsam yapayım geçmeyen vajinal ve bağırsak mantarı:( kullanmadığım ilaç yöntem kalmadı kaç dr gezdim hatırlamıyorum sonuç hep aynı oldu,sadece peynir,içinde şeker olan herhangi birşey,sütlü herşey,alkol,ekmek ve unlu herşey,bunlardan herhangi birini tükettiğim an kaşıntı yanma akıntı kabızlık:( ilaçlarla sakinleşip ama asla tamemen geçmeyen bitmeyen bir döngü yaşadım 15 yıl boyunca..cinsel hayatım zaten bitti bu süreçte psikolojim alt üst oldu ve ömür boyu böyle yaşanmaz diye düşünürken çok şükür ki yolum sevgili Dr.Burcu Akdağla kesişti🙏kendisine ilk sözüm son çare size geldim oldu😢çaresizliğimi o kdr iyi anladı ki merak etme kurtulacaksın dedi🙏ve tedavim başladı.diyetisyen Vildan Çelik hocamla birlikte beslenmemide düzenleyerek öncelikle olmayan bağırsak ve vajinal floramı iyileştirip Burcu hocamında vajinal lazer ve ozonla desteklemesiyle 2 ayın sonunda(hala inanamıyorum)gerçekten hiç bir şikayetim kalmadı🙏 yıllar sonra bana bu huzuru yaşattıkları için onlara ne kdr teşekkür etsem az kalır🙏benimle aynı durumu yaşayan varsa doğru Dr ve tedaviyle çaresi varmış.umarım şifa arayanlara yardımcı olur bu bilgi🙏

sizin adınıza çok sevindim , kurtuluşunuz Daim olsun , darısı bizlerin başına olsun 🙏 bende 5 aydır aynı sıkıntıyla uğraşıyorum maalesef ,3 lazer olmama rağmen çözüm olmadı. Bu sorunun sadece kadın doğumla hallolmayacağını anladım, beslenme içeriğiniz nasıldı ? Bilgi verir misiniz , bizlere de çare olsun

Teşekkür ederim🙏 Benim dr um fonksiyonel tıp uzmanıydı ve ayrıca diyetisyenle birlikte bir tedavi uygulandı yani tek başına lazerle düzelecek bir durum değildi,önce kan testleri ve smear,kültür vs.. yapıldı eksik olan vitaminlerim ve candida tedavim ilaçlarla yapıldı,beslenme tamamen sizin şikayetlerinize göre belirleniyor benim bağırsaklarımda ibs,kabızlık ve mide sorunum olduğu için ona uygun bir beslenme ve ilaç tedavisi gördüm,lazer ve ozonlada vajina desteklendi ve sonrasında farklı ilaçlarla dr um kökünü kazıdı diyebilirim.ben 15 yıl bu sorunla uğraştım ama inanın boşuna zaman kaybetmişim 2 ay sabırla tedavimi oldum ve çok şükür geçti🙏 kronik kandida ilaç ve fitille düzelecek birşey değilmiş bağırsak düzelmeden geçmiyor malesef :( sizlerede çare olması için buraya yazdım dr umu ve tedavi şeklini,dilerseniz araştırabilirsiniz instagram sayfasında da detaylı anlatıyor kendisi

sizin adınıza çok sevindim , kurtuluşunuz Daim olsun , darısı bizlerin başına olsun 🙏 bende 5 aydır aynı sıkıntıyla uğraşıyorum maalesef ,3 lazer olmama rağmen çözüm olmadı. Bu sorunun sadece kadın doğumla hallolmayacağını anladım, beslenme içeriğiniz nasıldı ? Bilgi verir misiniz , bizlere de çare olsun
merhaba bende de ayni problem vardi 3 sene cektim lazerler beslenme stilini degistirmeler vajinal fitiller probiyotikler dokmedigim para kalmadi. en son pcr testi yaptirdim ve ureoplazma parvum pozitif cikti bu yuzden mantarim inatciymis doktorum esli tedavi verdi antibiyotik igne ve antibiyotik hap. ilk regl dongumden sonra hafif belirtilerim yine vardi ama son 3-4 haftadir hicbir sey yok yani kurtuldum cybh pcr testi cok onemli tavsiye ederim

merhaba bende de ayni problem vardi 3 sene cektim lazerler beslenme stilini degistirmeler vajinal fitiller probiyotikler dokmedigim para kalmadi. en son pcr testi yaptirdim ve ureoplazma parvum pozitif cikti bu yuzden mantarim inatciymis doktorum esli tedavi verdi antibiyotik igne ve antibiyotik hap. ilk regl dongumden sonra hafif belirtilerim yine vardi ama son 3-4 haftadir hicbir sey yok yani kurtuldum cybh pcr testi cok onemli tavsiye ederim
Pcr bakirelere yapılmıyor değil mi :( bende geçmeyen yeşil akıntı var bakireyim sizin sıkıntısınız neydş

Merhaba hanımlar,öncelikle bu başlığı açma sebebim benim gibi çare arayanlara yardımcı olmak..çünkü bende artık tükenmiş bir halde çözüm ararken başka birinin yazdığı hikayesiyle yolumu buldum.15 yıldır naparsam yapayım geçmeyen vajinal ve bağırsak mantarı:( kullanmadığım ilaç yöntem kalmadı kaç dr gezdim hatırlamıyorum sonuç hep aynı oldu,sadece peynir,içinde şeker olan herhangi birşey,sütlü herşey,alkol,ekmek ve unlu herşey,bunlardan herhangi birini tükettiğim an kaşıntı yanma akıntı kabızlık:( ilaçlarla sakinleşip ama asla tamemen geçmeyen bitmeyen bir döngü yaşadım 15 yıl boyunca..cinsel hayatım zaten bitti bu süreçte psikolojim alt üst oldu ve ömür boyu böyle yaşanmaz diye düşünürken çok şükür ki yolum sevgili Dr.Burcu Akdağla kesişti🙏kendisine ilk sözüm son çare size geldim oldu😢çaresizliğimi o kdr iyi anladı ki merak etme kurtulacaksın dedi🙏ve tedavim başladı.diyetisyen Vildan Çelik hocamla birlikte beslenmemide düzenleyerek öncelikle olmayan bağırsak ve vajinal floramı iyileştirip Burcu hocamında vajinal lazer ve ozonla desteklemesiyle 2 ayın sonunda(hala inanamıyorum)gerçekten hiç bir şikayetim kalmadı🙏 yıllar sonra bana bu huzuru yaşattıkları için onlara ne kdr teşekkür etsem az kalır🙏benimle aynı durumu yaşayan varsa doğru Dr ve tedaviyle çaresi varmış.umarım şifa arayanlara yardımcı olur bu bilgi🙏
Diyetinizin detaylarını anlatabilir misiniz? Ben de 1.5 yıldır mantarı yenmeye çalışıyorum 3 aydır rafine şeker gluten büyük baş hayvan tavuk eti süt ürünleri domates patlıcan hazır gıdalar, maya, beyaz un, pirinç komple kestim. Evet azgınlığı bitti ama tam anlamıyla iyileşemedim hala. Doktorum vajinal ozon önermişti onu yaptıramadım tekrar gideceğim artık nasıl yönlendirirse. Benim doktorum da bütüncül tıp uzmanı ekstra diyetisyen ile çalışmadım da yasakları sıkı şekilde uyguladım. Hala daha bitiremedim inşallah benim de kurtuldum dediğim günler gelecek inanıyorumm 😌 Sizin adınıza gerçekten sevindim çok geçmiş olsun darısı başıma olsun inşallah

Merhabalar tamamen kurtuldunuz mu? Daha sonra tekrarlama durumu oldu mu?

Merhaba. Mantardan kurtulabildinizmi? Bende 3 yıldan beri vajinal mantar çekiyorum. Denemediğim ilaç tedavi lazer+prp kalmadı. Gitmediğim doktor araştırma hastanesi de kalmadı. En sonunda bunun mantar değil de sitolitik vajinozis olduğunu anladım. Aşırı laktobasil çoğalması. İngiliz karbonatiyla bu sorunum tamamen bitti. Sizde bununla ilgili doktorunuzdan test yaptirabilirsiniz

Back
X