Merhaba hanımlar,öncelikle bu başlığı açma sebebim benim gibi çare arayanlara yardımcı olmak..çünkü bende artık tükenmiş bir halde çözüm ararken başka birinin yazdığı hikayesiyle yolumu buldum.15 yıldır naparsam yapayım geçmeyen vajinal ve bağırsak mantarı
kullanmadığım ilaç yöntem kalmadı kaç dr gezdim hatırlamıyorum sonuç hep aynı oldu,sadece peynir,içinde şeker olan herhangi birşey,sütlü herşey,alkol,ekmek ve unlu herşey,bunlardan herhangi birini tükettiğim an kaşıntı yanma akıntı kabızlık
ilaçlarla sakinleşip ama asla tamemen geçmeyen bitmeyen bir döngü yaşadım 15 yıl boyunca..cinsel hayatım zaten bitti bu süreçte psikolojim alt üst oldu ve ömür boyu böyle yaşanmaz diye düşünürken çok şükür ki yolum sevgili Dr.Burcu Akdağla kesişti
kendisine ilk sözüm son çare size geldim oldu
çaresizliğimi o kdr iyi anladı ki merak etme kurtulacaksın dedi
ve tedavim başladı.diyetisyen Vildan Çelik hocamla birlikte beslenmemide düzenleyerek öncelikle olmayan bağırsak ve vajinal floramı iyileştirip Burcu hocamında vajinal lazer ve ozonla desteklemesiyle 2 ayın sonunda(hala inanamıyorum)gerçekten hiç bir şikayetim kalmadı
yıllar sonra bana bu huzuru yaşattıkları için onlara ne kdr teşekkür etsem az kalır
benimle aynı durumu yaşayan varsa doğru Dr ve tedaviyle çaresi varmış.umarım şifa arayanlara yardımcı olur bu bilgi