Kronik Majör depresif birine muhtaç olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Trauben

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2021
25
8
3
41
İyi akşamlar arkadaşlar.
Biri sizi 10 kere öpüp sevse, size bir kere tokat atmasına musade edermisiniz. Bende yapamıyorum. Yüreğimden yapamıyorum fakat dışarıdan bakınca hiç gücenmiyormuş gibi yapmak zorunda kalıyorum. Çünkü ben bu piskolojik şiddeti annemden görüyorum ve ona maddi olarak bağlı yaşıyorum. Stress topuyum onun. İlaçlarını almak istemediğinde bütün biriken stresini benden çıkarıyor. Çok canım yanıyor. İçimde bir yerler kanıyor. Çektiğim acıyı anlatamam. Çığlıklarımı sessiz atıyorumki, çocuklarımda katlanmam gerekenleri görüp hayata kırgın küskün olmasınlar. Alt üst yaşıyoruz. Böyle anlarda kaçacak hiç bir deliğin yok. Ezici, küçümseyici lafları, başa tapmalarını duymak hatta dinlemek ve susmak zorundayım. Kendime saygım kalmadı artık. Sana gönderdiğim yemeği çocukların yesin sen yeme, başkası olsa bizim g..ç...zı bile yıkardı...
Hep bir sontaki gün unutmuş gibi yapmalıydım.Çocuğumu okutup kirasını veriyor. Ben bugün yavrumu almaya, evimize götürmeye geldim . Bugün ise " Anahtarını teyzesine versin orda kalacakmış. Kirasını siz vermiyormusunuz anahtarı bıraksın dedi teyzesi" diye bana söyledi. Bir insanın evi özeli değilmidir. Sen evde yokken kim böyle emirvakili anahtar isteyebilir. Ayrıca kirasını ödeyen annesi teyzesi niye hak talep edebiliyor. Kimden aldığı cearetle. Artık bu ezici laflar evladımada dokunuyor ya ve ben annesi olarak hiç birşey yapamıyorum ya şu hayatta hiç gözüm kalmadı artık. Tek rahatladığım an bir gün ölüp çektiğim mutsuzluktan acıdan kurtulabilecek olmam.

Anneniz majör depresyon hastası mı? Tanıyı doktor koydu değil mi?

anlamadığım neden altlı üstlü yaşıyorsunuz? Sormamda sakınca yoksa çocukların babası nerede?

çocukların böyle bir ortamda büyümesi ne acı..

Mesleğiniz var mı? Mutlaka işe girin ve ayrı eve çıkın. Maddiyat beni bağlıyor diyorsunuz

kardeşiniz var mı?

Siz ve eşiniz çalışmıyor musunuz? Hasta olan anneniz mi? Teyze kim? Kardeşiniz mi? Anahtarı napcakmış?

Evden çıkmakla çözülecek bir sorun değil mi bu? Neden o evde yaşamak zorunda olduğunuzu belirtmemişsiniz.

Eşiniz varmış çalışkanmış vs

Annenize neden maddi olarak bağımlısınız

Siz neden çalışmıyorsunuz anneanne neden çocuğun kirasını ödüyor

Eşinizin bebekken ölen annesi ile annenizin hastalığı ve başa kakmalarının ilişkisi ne

Yeni sezon için yeni bir dizi mi hazırlıyorsunuz bu sene psikolojik diziler çok tuttu diye

Hem kronik hem majör nasıl oluyor?

Hem eşin var hem annene bağımlı... hmmm

Yazıyı okurken eşiniz yokmuş sandım sonuna gelince eşim çok çalışkan sınavı benimle devam ediyor yazmışsınız.Sizin ailenizin evinde kalıyorsa zaten normal değil mi bu durum.Eşiniz çalışmıyor sanırım.Bu tip olaylarda biraz da karşı tarafın gözüyle bakmak lazım sürekli şikayet etmek yerine.Anne ve teyzeye sorsak mesela onlar da siz ve eşiniz hakkında neler derler bunları düşünmek lazım.Her anne ister ki evladı güzel rahat bir hayat yaşasın.Ama anneniz size,cocugunuza ve eşinize hala bakmakla yükümlü gibi bi duruma getirmişsiniz.iyi kötü demeden siz de eşiniz de çalışın ve annenize muhtaçlıktan kurtulun bir an önce hem sizin hem anneniz için daha iyi olur bu.

terbiyesisiniz başkada birşey demiyorum.

A

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…