Bahsetmedim. Telefon dökümünden buldum. Baştan erkek arkadaşıyla msjlastigini söylemişti hatta telefonuna da erkek adıyla kaydetmiş. Sonra numarayı bi buldum, altından eski nisanli çıktı.eşinize bu duygularınızdan bahsettiniz mi?telefonunda mı gördünüz yazışmaları kendisi mi söyledi?
Yok inanki unutulmuyor. Hep aklımda hep hep hep.Haklısın.
İnsan bi şans vermek denemek ister kestirip atmadan önce, ama asla da unutamaz.
Öylesine bi muhabbeti olayını ben de kabul edemezdim.
Ya bu deveyi güdeceksin, ya da bu diyardan gideceksin.
Devam etmiyor iyi biliyorum. Çünkü gelen giden msjlarini kendi mail adresime yönlendirdim. O bilmiyor tabi. Whatsapp pek kullanmaz zaten.devam edip etmediğini biliyor musunuz?
şüpheniz var mı?
Aynen öyle iç huzurum yok. Kalbim uzaklaşmış ondan. Boşanmayi da çok düşündüm ama boşandıktan sonra onu başkasıyla görsem sanırım çok üzülürüm.anladım
bu kadar içinde tutacağına açılmalısın ama
iç huzurun yok ve eşin sebepsiz yere senin mutsuz olduğunu onun yüzünden olmadığını düşünüyordur
Aynen öyle iç huzurum yok. Kalbim uzaklaşmış ondan. Boşanmayi da çok düşündüm ama boşandıktan sonra onu başkasıyla görsem sanırım çok üzülürüm.
Çocuk var 3 yaşında.bir süre cocuk yoksa çocuk yapmayın ve hayatın akışını zamana bırakın allah kerim.
O da aklıma gelen başka bir ihtimal tabi. Zaten kendi de demişti benim amacım farklı olsaydı salak değilim bu hatla msjlasacak kadar demişti.Boşanmadan görmek kadar üzmez sizi ..
Bu hattını takibe aldınız da başka hattan görüşmediğinden nasıl emin olabilirsiniz ki?
Şüpheyle yaşamak aldatıldığını öğrenmekten daha beter bir durum . Kendini tanıyamayacak hale gelirsin bir süre sonra. Zarmanla da hem karşındakinden hem kendinden nefret edersin.
Hareketlerini gözlemleyin şu aşamada boşanmak çözüm değil çocugunuz var.Yanlış yaparsa boşanmayı hakkeder.(aldatma vs.)Çocuk var 3 yaşında.
Böyle aylarca eski nişanlısıyla konuşup sizi ayakta uyutmuş bi erkekten de ancak böyle akıllıca bi savunma gelebilirmişO da aklıma gelen başka bir ihtimal tabi. Zaten kendi de demişti benim amacım farklı olsaydı salak değilim bu hatla msjlasacak kadar demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?