Kronik mutsuz..

bebecikss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
189
102
48
35
İstanbul
Çok acayip mutsuzum. Aslında şu an ortada bir hirgur kavga yok ama geçmişi unutamıyorum. Özellikle eşimin eski nişanlısıyla olan msjlasmasini unutamıyorum. Affetmis gibi görünüyorum ama hiç affetmedim, affedemedim.. o her ne kadar öylesine bir muhabbet olduğunu söylese de benim aklıma geldikçe içim ciz ediyor. Kabullenemiyorum. Binlerce msj, gece yarilari saatlerce konuşmalar ... Eski sıcaklığı yakalayamıyor um eşime karşı. Soğudum, saygim bitti.

Yerden göğe haklısın arkadaşım.
Kim olsa aynı hisleri duyardı.

Haklısın.
İnsan bi şans vermek denemek ister kestirip atmadan önce, ama asla da unutamaz.
Öylesine bi muhabbeti olayını ben de kabul edemezdim.

Ya bu deveyi güdeceksin, ya da bu diyardan gideceksin.

eşinize bu duygularınızdan bahsettiniz mi?telefonunda mı gördünüz yazışmaları kendisi mi söyledi?

eşinize bu duygularınızdan bahsettiniz mi?telefonunda mı gördünüz yazışmaları kendisi mi söyledi?
Bahsetmedim. Telefon dökümünden buldum. Baştan erkek arkadaşıyla msjlastigini söylemişti hatta telefonuna da erkek adıyla kaydetmiş. Sonra numarayı bi buldum, altından eski nisanli çıktı.

anladım
bu kadar içinde tutacağına açılmalısın ama
iç huzurun yok ve eşin sebepsiz yere senin mutsuz olduğunu onun yüzünden olmadığını düşünüyordur

anladım
bu kadar içinde tutacağına açılmalısın ama
iç huzurun yok ve eşin sebepsiz yere senin mutsuz olduğunu onun yüzünden olmadığını düşünüyordur
Aynen öyle iç huzurum yok. Kalbim uzaklaşmış ondan. Boşanmayi da çok düşündüm ama boşandıktan sonra onu başkasıyla görsem sanırım çok üzülürüm.

Aynen öyle iç huzurum yok. Kalbim uzaklaşmış ondan. Boşanmayi da çok düşündüm ama boşandıktan sonra onu başkasıyla görsem sanırım çok üzülürüm.

Boşanmadan görmek kadar üzmez sizi ..
Bu hattını takibe aldınız da başka hattan görüşmediğinden nasıl emin olabilirsiniz ki?
Şüpheyle yaşamak aldatıldığını öğrenmekten daha beter bir durum . Kendini tanıyamayacak hale gelirsin bir süre sonra. Zarmanla da hem karşındakinden hem kendinden nefret edersin.

Boşanmadan görmek kadar üzmez sizi ..
Bu hattını takibe aldınız da başka hattan görüşmediğinden nasıl emin olabilirsiniz ki?
Şüpheyle yaşamak aldatıldığını öğrenmekten daha beter bir durum . Kendini tanıyamayacak hale gelirsin bir süre sonra. Zarmanla da hem karşındakinden hem kendinden nefret edersin.
O da aklıma gelen başka bir ihtimal tabi. Zaten kendi de demişti benim amacım farklı olsaydı salak değilim bu hatla msjlasacak kadar demişti.

O da aklıma gelen başka bir ihtimal tabi. Zaten kendi de demişti benim amacım farklı olsaydı salak değilim bu hatla msjlasacak kadar demişti.
Böyle aylarca eski nişanlısıyla konuşup sizi ayakta uyutmuş bi erkekten de ancak böyle akıllıca bi savunma gelebilirmiş :bicak::bicak::bicak: Bence unutamıyorsanız önce aile terapisi almayı deneyin eğer olmazsa da ayrılın.. Bu şekilde yaşamak çok zor Allah yardımcınız olun

Back
X