KRONİK MUTSUZLUK ve HAYATTAN SOĞUDUM

muhtelif89

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
67
0
6
35
İstanbul
kıt kanaat ailem okuttu beni iktisat okudum ama 3 yıl iş bulamadım yalvarmadıgım şirket banka kalmadı.. girmediğim sınav mülakat kalmadı cok yoruldum ve sonunda bir firmada asgari ücretle ön muhasebeliği kabul ettim. 1 yıl çalıştıktan sonra danışmadaki kız evlendi ve beni oraya aldılar ben muhasebeciymişim fazla işim yokmuş iki işi bir arada yapabilirmişim. şimdi ayak işlerini yapıyorum fax fotokobi telefonlar ara sırada fırsat bulunca alış satış faturalarını işliyorum muhasebe pogramını bu pc yede yüklediler...

firmadaki kızlar bana hava atıyo kalite,arge,satınalma,insan kaynakları, ne güzel VASIFLAR öyle değil mi pişman oluyorum bilseydim aileme 4 yıl yük olmazdım başka memleketlerde artık piskolojim cok bozuldu..

birde alay konusuyum koca bulamamışım :/ bilmiyolartki geçmişte bi adamı cok sevdim ilk askımda ama beni aldattı hesap sormaya magzaya gittiğimde aldattıgı kızla birlikte sacımdan sürükleyerek dışarı attılar beni üstelik tekmelerle :/ (eski erkek arkadasım magza müdürüydü satış danışmanı ile flört ettiginden şüpheleniyordum bunu ona ıspatladgım için oldu bunlar)... şimdi ben nasıl birine daha güveneyim ayrıca maddi durumum iyi değil aldıgım maaşla geçinemiyorum ki çeyiz yapayım biriktireyim de evleneyim bunlar hep masraf

bunları kafama takmaktan kalp hastası oldum mitral kapak daralması olmus hap kullanıyorum yoksa şiddetli ritip bozuklugu yasıyorum

çok mutsuzum arkadaşşlar çok :/ 26 yasındayım ama 36 gösteriyorum

bende aynı durumdayım emin ol yalnız değilsin

ama direnmek gerekiyor,
hayat tercihlerimizden ibaret
dogru da olsa yanlısta benim kararımdı deyip üzülmemek gerekiyor tüm sonucları sahiplenmek ona göre yol cizmek gerekiyor
yoksa hayat cekilmez emin ol

işe kendine güvenmekten cok mutsuz cok kötü olsan da seni sevmeyenlere inat herşey hnarikaymış gibi davranmakla başla

kendinden başka kimsenin seni üzmesine izin verme

daha iyi bi iş araştır sen de, ya da otur 1 yıl sık dişini kpss de iyi puan yap atan yani, ne bu çökkünlük daha 26 yaşındasın. elaleme size ne benim evliliğimden demeyi bilmiyomusun ?

canım bu kadar üzülme, Alah başka dert vermesin..
Ailen yanında mı, sana destek oluyorlar mı, seni bunaltıyorlar mı? eger öyle degilse sükret bak ne aileler var. sen onları iyi tut onlar da seni. :)

calıstıgın yerden ayrıl. belli ki seni mutsz ediyorlar. Ama öncelkle kompleks yapmıssın biraz sanki tatlım, önce bunlardan kurtul. onlara ne senin itibarından, kariyerinden, özel hayatından? bence bunları konusmalarına izin verme. demek ki senden güç alıyorlar ki böyle konusabiliyorlar ve seni üzüyorlar. öncelikle güçlü ve dik dur, SEN KADINSIN ve güçlüsün. hiçbir hemcinsinin dahi seni ezmesine izin verme. olaylara gül geç. insanlara "size ne" diyebil.
kısaca, insanların düşüncelerini önemse elbette; ama senin hareketlerinin ya da yaşamının belirleyicieleri olmalarına da izin verme.

sevgiler

Gerçekten zor zamanlar gecirmissin ama yinede guclu ol.hic bisey senin sagligindan onemli degil.bende co cektim bu hayattan yasim 26 neler yasadim ne haksizliklara ugradim.ama dayaniyoruz bir sekilde.mecburuz .herkes sansli olmuyor hayatta.bosver o is yerindekileri onlar kendine baksin .o gecmisteki adi adamida unut.kimsenin ahi kimsede kalmaz unutma.

İşinden memnun değilsen,iş aramaya devam edebilirsin.
Mezun olduğun zaman deneyimsizdin ama şimdi deneyimin var.
Boş cv ile dolu cv çok farkeder.(Sana ne iş yaptırdıkları önemli değil,kayıtta nasılsa ön muhasebe görünüyorsundur.)
Ancak önemli olan bir şey daha var ki mülakattaki duruşun,konuşman,kendine güvenin.

Geçmişteki ilişkini artık geçmişe gömmenin zamanı gelmiş de geçmiş bile.
Her erkek aynı değil,sana kötüsü denk gelmiş.
Şükret ki zamanında gerçeği öğrenip kurtulmuşsun.
Ya evlendikten sonra bunu yaşasaydın ?
Yeni ilişkilere kapalı olursan doğru kişiyle asla tanışamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…