- Konu Sahibi muhtelif89
kıt kanaat ailem okuttu beni iktisat okudum ama 3 yıl iş bulamadım yalvarmadıgım şirket banka kalmadı.. girmediğim sınav mülakat kalmadı cok yoruldum ve sonunda bir firmada asgari ücretle ön muhasebeliği kabul ettim. 1 yıl çalıştıktan sonra danışmadaki kız evlendi ve beni oraya aldılar ben muhasebeciymişim fazla işim yokmuş iki işi bir arada yapabilirmişim. şimdi ayak işlerini yapıyorum fax fotokobi telefonlar ara sırada fırsat bulunca alış satış faturalarını işliyorum muhasebe pogramını bu pc yede yüklediler...
firmadaki kızlar bana hava atıyo kalite,arge,satınalma,insan kaynakları, ne güzel VASIFLAR öyle değil mi
pişman oluyorum bilseydim aileme 4 yıl yük olmazdım başka memleketlerde artık piskolojim cok bozuldu..
birde alay konusuyum koca bulamamışım :/ bilmiyolartki geçmişte bi adamı cok sevdim ilk askımda ama beni aldattı hesap sormaya magzaya gittiğimde aldattıgı kızla birlikte sacımdan sürükleyerek dışarı attılar beni üstelik tekmelerle :/ (eski erkek arkadasım magza müdürüydü satış danışmanı ile flört ettiginden şüpheleniyordum bunu ona ıspatladgım için oldu bunlar)... şimdi ben nasıl birine daha güveneyim ayrıca maddi durumum iyi değil aldıgım maaşla geçinemiyorum ki çeyiz yapayım biriktireyim de evleneyim bunlar hep masraf
bunları kafama takmaktan kalp hastası oldum
mitral kapak daralması olmus hap kullanıyorum yoksa şiddetli ritip bozuklugu yasıyorum
çok mutsuzum arkadaşşlar çok :/ 26 yasındayım ama 36 gösteriyorum
firmadaki kızlar bana hava atıyo kalite,arge,satınalma,insan kaynakları, ne güzel VASIFLAR öyle değil mi

birde alay konusuyum koca bulamamışım :/ bilmiyolartki geçmişte bi adamı cok sevdim ilk askımda ama beni aldattı hesap sormaya magzaya gittiğimde aldattıgı kızla birlikte sacımdan sürükleyerek dışarı attılar beni üstelik tekmelerle :/ (eski erkek arkadasım magza müdürüydü satış danışmanı ile flört ettiginden şüpheleniyordum bunu ona ıspatladgım için oldu bunlar)... şimdi ben nasıl birine daha güveneyim ayrıca maddi durumum iyi değil aldıgım maaşla geçinemiyorum ki çeyiz yapayım biriktireyim de evleneyim bunlar hep masraf

bunları kafama takmaktan kalp hastası oldum

çok mutsuzum arkadaşşlar çok :/ 26 yasındayım ama 36 gösteriyorum