Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kronik saç dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Belucha Kozmetik Fitoterapi doğal kozmetik ürünlerini tavsiye ederim. Ginseng şampuan ve 35 çeşit bitkisel ekstreler ile yapılan saç yağı inanılmaz sonuç veriyor. CNR Expo Sağlık Fuarına ve Merkezefendi Tıp festivaline katılan şeffaf bir firma , sattıkları ürünlerin arkasındalar v . Saç dökülmesi problemlerine karşı etkili,yeni saçların çıkmasını teşvik eden ve saç kalitesini arttıran saç beyazlamasını durduran ,kafaderisi bakımı yapan ve kafa derisi damarların kan dolaşımı sirkulasonunu dengelediği için baş ağrılarına bile etkili olan inanılmaz ürünler var.

Çörek otu yağı erkek tipi dokulmelere iyi geliyor arkadaşlar. Yeni saç da çıkarıyor. Yeşil cay- adaçayı-lavanta ve ısırgan östrojen içeren ve testesteronu düşüren şeyler. Çay olarak içmeye çalışıyorum sık sık. Ve bunlari karıştırıp demleyip son durulama suyunda saçıma döküyorum saç köklerine saldıran dht yi baskılıyor.
Çörek otu yağını içiyor musunuz?

Bir de aktardan aldığımız lavanta içilir mi?

Faydalı bilgiler olmuş. Teşekkürler. :KK52:

Çörek otu yağını içiyor musunuz?

Bir de aktardan aldığımız lavanta içilir mi?

Faydalı bilgiler olmuş. Teşekkürler. :KK52:

Ben saçlarıma sürüyorum ve masaj yapıyorum biraz bekletip yıkıyorum. Bir bardak suya bir çay kaşığı çörek otu yağı içilebilir. Ölümden başka her derde deva:sus:
Lavanta kürü var ibrahim saracoglunun. Hem durulama suyu hem de içerek kullanılan. Bu kür kuru lavanta ile yapılıyor.
Ama lavanta yağı içilmez. Uçucu yağdır, sabit yağla karıştırmadan saça da sürülmez.
Rica ederim canım :KK28:

Ben saçlarıma sürüyorum ve masaj yapıyorum biraz bekletip yıkıyorum. Bir bardak suya bir çay kaşığı çörek otu yağı içilebilir. Ölümden başka her derde deva:sus:
Lavanta kürü var ibrahim saracoglunun. Hem durulama suyu hem de içerek kullanılan. Bu kür kuru lavanta ile yapılıyor.
Ama lavanta yağı içilmez. Uçucu yağdır, sabit yağla karıştırmadan saça da sürülmez.
Rica ederim canım :KK28:
Ne kadar çok şey öğrendim sayenizde bugün. Tekrar teşekkürler. :KK200: Bunları kopyalayıp, saklıyorum.

Özellikle yanlardan çok dökülüyor benim son zamanlar, gerçekten sinirlerini bozuyor insanın. :KK43:

Ne kadar çok şey öğrendim sayenizde bugün. Tekrar teşekkürler. :KK200: Bunları kopyalayıp, saklıyorum.

Özellikle yanlardan çok dökülüyor benim son zamanlar, gerçekten sinirlerini bozuyor insanın. :KK43:

Benim de öyleydi canım. Sakaklar açılmıştı baya. D vitamini eksiliginde ve kansızlıkta da oluyor malesef. Malum önümüz kış. Eczaneden d vitamini ampulü alıp, ekmeğe kırıp yiyebilirsin. Bu aralar ben ayda bir kere yapacağım bunu.

Bir bardak suya keçiboynuzu özü veya pekmezi de ekleyip icebilirsin. Saçlara iyi gelir bunlar.
Sevindim yardımcı olabildiysem:KK19:

Benim de öyleydi canım. Sakaklar açılmıştı baya. D vitamini eksiliginde ve kansızlıkta da oluyor malesef. Malum önümüz kış. Eczaneden d vitamini ampulü alıp, ekmeğe kırıp yiyebilirsin. Bu aralar ben ayda bir kere yapacağım bunu.

Bir bardak suya keçiboynuzu özü veya pekmezi de ekleyip icebilirsin. Saçlara iyi gelir bunlar.
Sevindim yardımcı olabildiysem:KK19:
Süpersin! Hepsini deniyeceğim inşallah.

Evet D vitaminim hiç yok denecek kadar düşük çıktı. Doktor solgar yazmış, onu da jelatin kapsülüne güvenemedeğim için kullanmadım. Ampülü ben de duydum. Aç karnına ekmekle , bir çay kaşığı zeytinyağı peşinden ve sonra 1 saat bişey yeme demiş doktor arkadaşıma. ( sen zaten biliyorsundur gerçi)

Thank youuu :KK36: Duacın olucam inşallah

Back
X