• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ksa ve z gerek Sevda

kızlar sevgili dostlar bu olay gercekdi sizlere demiştim gercek sevdam
kişiler gerçek hayatta kaçmişlardı saklanmaları gerek ama dün akşam ailesi sağ selim olduğunu oğrendiler

ıelvanın haberi geldi yeri belliymiş ama saklanmaları gerekmiş
o yüzden bu gercek sevdadan bi haber alirsam sizlere yazarım opot

[/B]

-------------arkadaşlar bu yazmış olduğum gercek sevdam henüz sonu bilinmiyor--------
--------çünkü elvan ile ceylan hala kacyorlar ne olacak bilinmiyor ---------
-------------- aileside şaşkın lar kızın annesi davasında vazgecmiyor bu sevdalı gençler hala kacmaktalar------- çok inat bi annesi var ceylanın onun hikeyesi bam başka oda haklı tek büyütmüş tek evladı tek sevdiği çiğeriiii
----------köyün güzel kızıydı annesi başka köye gelin gitmişti ve orda eşi bunu çok çok kötü davranmiş ve gürbet ellere çalişmaya gitmişler eşi bunu hergün yine kötü davranmaya başlamıi bu ceylan 4 aylıkken baba yurduna gelmişşşş annesi çok cekmiş genç güzel bi dul bayan ne yapar onada hak veryoruz kızını büyüttü telli duvaklı gelin etmeye ama edemedi nişanlıydı ceylan annesi ve bütün akrabasını arkasına attı ve elvanla kaçtı ....
--------------sonuçlarını size anlatacayim iki genc şu anda hala kacyorlarrrr.

Canlarım bu kaçiş hala devam ediyorrrr
uzun bi ardan sonra hergün kızın annesine gidip gelmeler
kız evi naz evi derler ya tam bunlar şimde ceylanın annesi yok ben mehkemi almam diyor yani nazmı ceylana cezamı bunu bizde bilmiyoruzzz
elvanı ailesi
beklemede ne olacak bu gençlerin hali kacmaktan saklanmaktan bıkmışlar onlarda caresiz bekliyorlar
canlarım

Son düzenleme:
kısa ve öz gercek sevdam
arkadaşlar oyle güzel bitmesede bu sevdalılar evlendiler uzun bi kaçış dan sonra düğün dernek kuruldu dillere destan bi düğünle evlendiler ama ailler hala küsler barışma olmadı kızın yani ceylanın annesi ve yakınları düğne gelmediler bu olay tatsız bitecek diye korktuk ama tatlıda bitmedi ceylan hep üzgündü annesinbi tenesiydi gelmedi en güzel gününde ona bedua okuyordu annesiiiiölsün ceylan gebersin diyeee işte işin garibi ceylanın düğün günü eski nişanlısı az kaldı ölüyördü trafik kazası gecirdi her şey allahtan bu kısa ve öz gercek sevdam burda bitiyor.
herkesin bi sevdası olubilir sizlerinde yazmanızı bekliyorummm:)

benim sevdam başlamadan bitti nerdeyse bir sene olacak unuttum diyorum ama izleri hala var umarım onlarda kalmaz bir gün mutlu biten sevdam olursa yazarım:)

:emir_bebek: bilyorum arkadaşlar merak ediyorsunuz ceylanıııı bu sevda kör bi sevda onlar içinnn:emir_bebek: şimdi bi bebekleri olacak:emir_bebek:
:27: ama hala ailesi konuşmuyor ceylanla :34:
bu hikeyede boyle son bulduuuu
sizlerinde gercekten bi hikayeniz varsa yazın paylaşalım sizlerleeee:34:

Back
X