• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kskanlk ilikiyi ykar m?

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
116
56
İstanbul
İlişkilerdeki yaşanan karşılıklı kıskançlık sizce bir yıkımmıdır?.................................................

evet öyledir.her şeyin aşırısı zararlıdır.kişilere, evlililklere, ilişkilere zarar verir.

bence bununla ilişkisini besleyenlerde var...
kıskanılmaktan aşırı derecede hoşnut olanlar.. ben tanıdım...

azı karar çoğu zarar..

çok kıskançlık iyi bir şey değil
karşı tarafta bana güvenmiyor duygusu uyandırıyor çünkü

Bence yıkar. "Ben sana güveniyorum hayatım ama etrafa güvenmiyorum." masalına inanmıyorum. Yani sevgilin ya da eşini bazı anlarda kıskanabilirsin bu normal ama bunun konusunu bile geçirmek zaman geçtikçe yıpratıyor ilişkiyi. Sen onunsun, o senin; güven yeter.

Tozunu aşmamak aşırmamak lazım...
Narkoz gibi aşılırsa sonucu ayrılık olabiliyorkaydirigubbakcemile

dozunda kıskançlık iyidir.ılişkiyi canlı tutar
ama abartılıp kısıtlama boyutuna geçerse işte o zaman çekilmez olur
hem kıskanan hem de kıskanılan çok yıpranır

kıskancım, sevgilim de kıskanc.. ben iliskiyi yıprattıgına inanmıyorum kesinlikle.

Eşim evlenmeden önce çok kıskançtı... Hala kıskanç... Aklınıza gelmeyecek şeyleri kıskanır delirtirdi beni... Ancak bu ilişkinin yürümesi için O dünyalar kadar çaba sarf etti. Her ağladığımda beni yatıştıran oydu. Evlilik korkusuna tutulduğumda "beraber atlatacağız" diyen de oydu. Ne zaman ihtyacım olsa yanımda oluyordu. Ben de fazla umursamadım kıskançlığını. Bu kadar harika bir erkeğin eşi olmaktan gurur duyuyorum. Varsın o beni deli gibi kıskansın. Ne benim; ne de onun verdiği emekleri yakıp yıkmaya yetmez yaptığı kıskançlıklar...

senin ne kadar rahat olduğuna bakar ya ne kadar rahatsız

ben şahsen çekemem hayat zaten zor birde bunlarla uğraşamam doğrusu ya!!!!!!!!!!!!!!!!

eşimde bende kıskancız, çok yansıtmamaya çalışırız ama gözlerimizden anlarız. abartılmadığı sürece sorun yok bizde.

ben kendine güvenmeyen insanın karşıdakini kıskanıp kısıtlayacağını düşünüyorum...
tabiki azıcık kıskançlıkta olmazsa olmaz... ama herşeyde olduğu gibi bu konudada azı karar çoğu zarar...
yani uzun lafın kısası evet aşırı kıskançlık ilişkilerde güven sorunlarına yol açtığı için zedeler...

bana gore cok zararlıdır sevdıgı adamı yada kadını kıskanan erkek herseyı kıskanır hayatta
sevgılımı hayatta kıskanmadım okadar rahatımkı herkes sasırıyo..
sevmıyom kıskanılmayı sevmedıgım bısıyıde baskasına uygulaycak halım yokkı ne olursa olsun cok sıkıldımmı hemen kacarım ..kıskanlık altında bı ilişki zor yurutulur dıye dusunuyorum ..

Back
X