KSS hastanesi infertilite polikliniği

pamukmelek

♡ 20.03.2023 ♡ Ata Pars
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
348
612
303
35
Merhaba bayanlar.
Bugün kanuni sultan süleyman eğitim ve araştırma hastanesinde dr. Gonca yetkin yildirim da randevum vardi.
Benim deneyimim iyi gecti.
Testler istendi simdi testleri yaptirma surecine girdim
Dr gonca hanımi hic görmedim aslinda asistanlar ilgilendi ama iyilerdi sağolsunlar.
Spermiogram istendi 2 ay sonraya tarih verildi ama biz ozelde yaptirmaya karar verdik.
Benden kan testleri dışında birde hsg istendi yani rahim filmi.
Bana dedikleri özelde cektirmeyin egitim arastirma hastanelerinde çektirin.
Egitim araştırma da çekilen varmı aranizda yardımcı olurmusunuz?

Merhaba bayanlar.
Bugün kanuni sultan süleyman eğitim ve araştırma hastanesinde dr. Gonca yetkin yildirim da randevum vardi.
Benim deneyimim iyi gecti.
Testler istendi simdi testleri yaptirma surecine girdim
Dr gonca hanımi hic görmedim aslinda asistanlar ilgilendi ama iyilerdi sağolsunlar.
Spermiogram istendi 2 ay sonraya tarih verildi ama biz ozelde yaptirmaya karar verdik.
Benden kan testleri dışında birde hsg istendi yani rahim filmi.
Bana dedikleri özelde cektirmeyin egitim arastirma hastanelerinde çektirin.
Egitim araştırma da çekilen varmı aranizda yardımcı olurmusunuz?

Merhabalar, ne yaptınız ? Ben 1 sene olcak nerdeyse kss infertilite’ye devam ediyorum.. önümüzdeki adetimde histereskopi olacagım inş gonca hanım’a .

Merhabalar, ne yaptınız ? Ben 1 sene olcak nerdeyse kss infertilite’ye devam ediyorum.. önümüzdeki adetimde histereskopi olacagım inş gonca hanım’a .

Kusurabakmayin gec cevap verdim.
Tahlil sonuclarim çıktı ama yine sperimogram istendi eşimden uzadikca uzadi.
Bu arada özel hastanede tup bebek uzmani kadin dogum doktorum da var ona da gosterdim tum sonuclarimi o bana tupbebek en kolay yontem dedi.
Suan esimin spermiogram tahlili icin tarihi bekliyorum niyetim infertilite kliniginden devlet raporu almak tup bebek icin zira ileri duzeyde pko hastasiyim. size de gecmis olsun.

Iyi günler
hsgyi nerede cektirdiniz acaba?
Ben de ayni durumdayım ve egitim arastirma hastanelerinde sira alinamiyor. Ozelde yaptiracagim ama kabul etmezlerse diye de korkuyorum

merhaba arkadaşlar bende kanuni düşünüyorum gonca yetkin yıldırım tavsiye ettiler tecrübesi olan varmi

Iyi günler
hsgyi nerede cektirdiniz acaba?
Ben de ayni durumdayım ve egitim arastirma hastanelerinde sira alinamiyor. Ozelde yaptiracagim ama kabul etmezlerse diye de korkuyorum
Size ozelden yazdim buraya da yazayim ben ozelde çektirdim özel hekimoglu goruntuleme merkezinde findikzade de narkozsuz ağrısız işlem ile giderken agri kesici ictim cikista da 3 gunluk antibiyotik verdiler sonuclarimi hemen aldim

Bu arada özelde yaptirdigimiz spermiogrami kabul etmediler tekrar yavlar yakar kss dan randevu aldık spermiogram icin öne cektirdik 2 ay sonra testi yaptirdik ve sonucu aldik gayet normaldi bosuna ozelde spermiogram yaptirmayin kabul etmiyorlar

Bu arada özelde yaptirdigimiz spermiogrami kabul etmediler tekrar yavlar yakar kss dan randevu aldık spermiogram icin öne cektirdik 2 ay sonra testi yaptirdik ve sonucu aldik gayet normaldi bosuna ozelde spermiogram yaptirmayin kabul etmiyorlar
Canım sonuç alabildin mi bu tedaviler sonucun da

merhaba bende kanuni sultan süleyman hastanesine gitmeyi planlıyorum süreciniz nasıl ilerledi çok kalabalıkmı infertite bölümü bilgi verebilirmiiniz

Back
X