• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ktu Gülseren dinç

Kızlar acil cevap verin lütfen!!!
Trabzon ktu de Gülseren dinç doktora tüp bebek yaptıran var mı ?
Merhaba . Ne icin tup bebeğe başlıyorsunuz acaba sorun ne . Bende bugün gittim iğnelere başlıyorum bugün. Cavit hocayı önerdi bana herkes biz onu tercih ettik . Biraz agresif gibi gözüküyor ama iyi bi doktor

Ktüyü kesinlikle tavsiye etmiyorum. Cavit beyi hiç etmiyorum. Çok gergin sinirli biri. Gozunude sadece alacağı para bürümüş bence. Ozel doktor seçimi yapmissam eğer insan verdiği paranın biraz değerini görmek ister.Sadece her kontrolde aynı doktorun yüzünü görmek için vermişim o kadar parayı diyeceksin.Bide transferde sesini duyarsın yuzunude göremezsin bu kadar.. çok hızlı bisekilde gelir ultrasonda bakar anindada gider..birşey soramaazsin gönül rahatligiyla.. buda senin hormonlarını etkiliyor geriliyosun stres yapiyosun..Sonrada sonuçlar olumsuz olur tabi.. güler yüzlü sakin hastayla samimi ilişki içinde olan kimse yokki..Hapishane gibi soğuk bı havası ve ortamı var.

Dondurulmuş embriyo denememde doktor seçimi yapmamama rağmen kendi hatalarini anladıklarindan hep Gülseren hanımı ayarladilar bana. Kontrollerimi kendisi yaptı hep. Güler yuzlu sakın biri çok sevmiştim. Transferimide bismillah çekerek dua ederek yerleştirmişti.cok mutlu olmuştum.Kimyasal gebelikle sonuclandi ama 😓

Back
X