Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaför Arıyorum!!! (İstanbul Avrupa Yakası)

millamil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
473
1
118
Arkadaşlar selam,
Yaklaşık on yıldır gittiğim kuaföre en son şeker bayramı öncesi gittim. Bir süredir canımı sıkan davranışları oluyordu Kendi kendime yanılabileceğimi söylüyordum.. Fakat bardağı taşıran son damla çirkin ve seviyesizdi. Bir daha da kesinlikle gitmedim.
Bu sebeptendir ki iyi bir kuaför aramaktayım. Aklıma estiğinde pıt diye gidebilmem için; Mecidiyeköy, Gayrettepe, Etiler civarı çok iyi olur. Önerilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :))...
Ayrıca sizin de kuaför maceralarınız varsa dertleşiriz.. Hepinize çok teşekkür ederim. Keyifli Günler :)

Son düzenleme:
kesimde kuaförüm süper ..
boya balyaj pek yaptırmadım sadece bir kez..fönleri de yanında çalışanlar çekiyor,ama iyidir...kesim boya fiyatları yüksek ve dediğin semtlerden uzak..
:ssz:

Etiler'de Akmerkez'in karşısında Most'u önerebilirim. Ünlü Akmerkez Moss'dan ayrılan çocuklar. Çok becerikli ve davranış olarak çok seviyeliler. Etiler'deki diğer kuaförlere göre hesaplı olduğunu da duydum. Semt olarak yazmışsın diye söylüyorum.

kesimde kuaförüm süper ..
boya balyaj pek yaptırmadım sadece bir kez..fönleri de yanında çalışanlar çekiyor,ama iyidir...kesim boya fiyatları yüksek ve dediğin semtlerden uzak..
:ssz:

Tatlı Gacı adı nedir kuaför salonunun merak ettim yine de :16: bilgimiz olsun bana uymaz belki ama bakarsın başka bir arkadaşımıza lazım olur. Bir kuaför kesimde iyiyse hepsinde iyidir bence. Sana güzellikler dilerim tatlım. Teşekkür ederim :52:

Etiler'de Akmerkez'in karşısında Most'u önerebilirim. Ünlü Akmerkez Moss'dan ayrılan çocuklar. Çok becerikli ve davranış olarak çok seviyeliler. Etiler'deki diğer kuaförlere göre hesaplı olduğunu da duydum. Semt olarak yazmışsın diye söylüyorum.

Canım duydum sanki mos'u taklit etmişler mi diye düşünmüştüm :21:. Ama oradan ayrılan personel ise normal o ismi kullanmaları. Gidip bir fön çektireyim bugün keşif yapayım. Her 3 haftada bir saçımı boyattığım için hem iyi hem de orta hesaplı bir salon tercihim. Teşekkür ederim hayatım. Sevgiler :16:

Rica ederim. Umarım beğenirsin :34:

Tatlim aradim bugun Most kuaför salonunu. Fön manikür fiyati aldim kizimla gidip fön cektirelim diye düşündük gun icinde hava cok yagmurlu diye :17: tembellik ettik. Bahsettiğin gibi telefonda bile gayet ilgiliydiler. bu arada merak eden varsa fon 20 tl :17: herkese guzellikler dilerim:))

Tatlı Gacı adı nedir kuaför salonunun merak ettim yine de :16: bilgimiz olsun bana uymaz belki ama bakarsın başka bir arkadaşımıza lazım olur. Bir kuaför kesimde iyiyse hepsinde iyidir bence. Sana güzellikler dilerim tatlım. Teşekkür ederim :52:

özelden yazayım canım..:34:

Mehmet Tatlı.nerdeyse her avm de var artık.tabi diğer kuaförlere göre azıcık tuzlu :1:
ama dene derim

Sağolasın bebeğim. Biliyorum Fiyatlarını :16: tuzlu sevenlere iyidir de sanki ben daha az tuzlu alsam iyi olur.. Beyime yazık :21:

fulya real avm / ali gür kuaför.

çok başarılılar.

Canım teşekkür ederim. bir kaç yıl olmuştur arkadaşım profilo avm'deki Ali Gür'e gitmişti onun şanssızlığı mı bilmiyorum saçı boyadan yandığı için kestirmek zorunda kaldı :24:. Gitsem mi diye düşündüğüm her anda arkadaşımın yaşadığı kötü tecrübe aklıma geliyor.:32: :32: Güzellikler dilerim.:8:

Rica ederim. Umarım beğenirsin :34:
Onaracım, bugün gittim fön çektirdim gayet sıcak bir ortam çok iyi karşıladılar :52:. Hani ilk gittiğin yerde bir yabancılık hisseder az da olsa sıkılırsın...Hiç sıkılmadım uzun süredir gittiğim salonmuş gibi rahattım :16:. Saçımı boyattığımda karar vereceğim devamlı gideceğime. Teşekkür ederim tatlım :7: Sevgiler

Onara merhabalar :34: Dün Most kuaför salonuna Saçımı boyatmak ve kesim için kızımla birlikte gittik. Senin tavsiyen ile kuaforümü buldum sanırım. Özden bey ile sohbet ettik biraz nereden bulduğumuzu sordu, forumdan bir arkadaşımın tavsiye ettiğini söyledim :29: Eğer sen de aynı salona geliyorsan belki bir ara karşılaşırız :9: tekrar Teşekkür ederim canım :16: Keyifli Günler

Fiyatları nasıl acaba? Kesim, fön, boya vs.

fön 25 lira, kesim 80 lira, boya bilmiyorum 120 130 falan. manikür 40 lira..

biraz tuzlu, ama bir kaç kere gidişten sonra indirimler başlıyor tanıdıklara. ben gittiğimde 15 lira alıyorlar föne. 20 veren de oluyor. saç bakımı 60tan başlıyor.

fön 25 lira, kesim 80 lira, boya bilmiyorum 120 130 falan. manikür 40 lira..

biraz tuzlu, ama bir kaç kere gidişten sonra indirimler başlıyor tanıdıklara. ben gittiğimde 15 lira alıyorlar föne. 20 veren de oluyor. saç bakımı 60tan başlıyor.

Baya tuzluymuş hemde :53:

Merak ettiğim için sormuştum sağol cevapladığın için canım. :54:

Arkadaşlar selam,
Yaklaşık on yıldır gittiğim kuaföre en son şeker bayramı öncesi gittim. Bir süredir canımı sıkan davranışları oluyordu Kendi kendime yanılabileceğimi söylüyordum.. Fakat bardağı taşıran son damla çirkin ve seviyesizdi. Bir daha da kesinlikle gitmedim.
Bu sebeptendir ki iyi bir kuaför aramaktayım. Aklıma estiğinde pıt diye gidebilmem için; Mecidiyeköy, Gayrettepe, Etiler civarı çok iyi olur. Önerilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :))...
Ayrıca sizin de kuaför maceralarınız varsa dertleşiriz.. Hepinize çok teşekkür ederim. Keyifli Günler :)
Bence ' a bak Kemal baykar , ebil, hakan köse, yıldırım özdemir en büyükler burda kurumsallar burdan al kafan rahat kasada da muhattap olmassın hemde fiyatlarını filan görürsün .

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X