• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuaför ve igne !

Dogruda evde becerebilsrm..kil koklerim cok sert..yada teknik olarak çam agda kullanmamaliyim bilmiyorum..peki rolon basligi degismiyorlarmi..yada kutular isitildigi icin o ısida mikroppp kaliyormudur ??.

Isıtmada bir şey ölmez, en fazla ılınıyor zaten ağdayı kaynatacak halleri yok
Başlık falan değiştiklerini düşünmüyorum, masraflı olur çünkü onlar için
Evde ağdaya gayet rahat alışabilirsin inan bana istersen özelden yazarım

Yine tekrar edeceğim ; kuaförde ağda yaptırmayın
Spatula değişiyorlar ama o spatulayı bin kere aynı ağda kutusuna daldırıyorlar, milletin orasına burasına değmiş ağda ile muhatap oluyorsunuz yapmayın
Sterilizasyona asla dikkat etmiyorlar bırak iğne değiştirmeyi
Bence bir kan tahlili yaptırın içiniz rahat etsin

katılıyorum +1

ben de bundan kuaförde ağdayı bıraktım aynı spatulayı aynı kutuya daldırıp
duruyorlar:kusmuk:

evde yapın ağdanızı. gerçekten steril değil. ben manikür yaptırmaya bile gitmem. çok korkarım öyle yerlerde milletten hastalık bulaşmasından. hatta şu ara iyice abarttım saçımı bile evde kendim kesiyorum:halay: kuaföre gitmeyeli bikaç yıl oldu. bide ordan bulduğu iğneyi batıracak kafayı yerdim sanırım

Bu konuları gorunce hiç gitmedigim kuaforlerden iyice tiksindim. Daha da önünden gecmem sanırım.:KK34:

kızlar evde bacağa ağda tamam da özel bölgeyi nasıl hallediyorsunuz ya çok hassas?

İlk defa duyuyorum iğne batırıldıgını..birsey olmaz korkma ama bidaha boyle birsey yaptırma. Agdayi da evde kendiniz yapın yaaa sağlıklı değil kuaförde yaptirmak
ben evde yapmak icin cok ugrastim ama olmuyor mecbur kuaforde yaptiriyorum. ama konu sahibinin igme yaptirmasi tehlikeli

Herkeze hayirli aksamlar..
Konu basliktada yazdigi gibi gittigim kuaforle alakali..kuaforum semtin en iyisi ve hizmet olarak kaliteli sayilan bir yer..subeleride var..
Bugun ağda yaptirirken batiklarim icin benimle ilgilenen bayan igne kullandi..
Sonradan çark etti kafama ya igne batiktiysa diye....cekmeceden cikardi ve batirdi direkt ve tabiki kanama oldu ette..
Sordugum zamanda icerideki temiz igne kutusundan alip,agda odasinin cekmecesinde yedekte tuttugunu soyledi..kullandiginida attigini soyledi..
Ama icim rahat etmiyor ya uzerindd bulasici hastaligi olan birinin kani vardiysa diye..içim icimi yedi en sonunda buraya yazip sormak istedim..sizce kafaya takip uzulmem normalmi ??:cry: ?
.
artık yapacak bırsey yok ıcın rahat etmedıyse daha gıtme.bır kan tahlılı yaptır

Back
X