kuaförde gömleğim mahvoldu

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
arkadaşalr bayramdan 1 hafta önce saçlarımı kestirmiştim saçlarım kıvırcık gittiğim kuöfere ilkdefa gitmiştim kuaöföre gitmeden önce arabada camın yanında oturdum rüzgardan saçlarım birbirine girmişti neyse saçlarımı yıkayıp bişey sürdüler kolay taransın diye sprey şeklindeydi bu arada saçımı yıkarken alt iççamaşırıma kadar ıslattılar beni gömleğim ıslandı neyse çıraktı yıkayan işinden falan olur diye ses etmedim eve geldiğimde lekeler gördüm yıkadım yinede geçmedi heryerine çamaşır suyu damlamış gibi olmuş saçıma ne sıktılarsa artık eşim doğumgünümde almıştı manevi değeride var ve marka bir gömlek ucuz bişeyde değil 3 kez falan giymiştim bugün o kuaföre gidecem nasıl tepki vermeliyim ve nesöylemeliyim parasını ödemezler ama nasıl davranayım ben yapım gereği sert konuşma yapamam napayım canımda sıkılıyor daha önce gidecektim fakat şehirdışındaydım

Ablamın 2 kez başına geldi.Nedir o sürdüklier bilmiyorum ama kuaföre farkedince sorduk ya sadece su nasıl olur faslan dedi.Uzatmadık bizde.Artık ablam kuaföre giderken eski bişiyler giycem diyor :) Çünkü hiç bi şekilde çıkmıyor rengi açılıyor elbisenin maalesef...Siz de unutun bence elbiseyi çünkü çıkıcak bir leke değil...

Bence derdini anlat anlamazlarsa eğer esnaf ve sanatkarlar odasına şikayet edeceğini söyle biraz gözlerini korkut ki en azından paranı al sert konuş birde madem hatalılar verdikleri zararı karşılamak zorundalar

Aradan zaman gecmis,
gömlek icin simdi gitmeniz sacma olur,
birdaha kuafore isiniz dustugunde,
o zaman bahsedersiniz,
ben olsam gidipte diyemem yani gomlegim boyle oldu karsilayin diye :ssz:

yorumlarnz için tşk arkadaşlar eşim başka kuaföre götürdü boşver gidipde gerilme inkarederler sadece suydu derler falan dedi bende uğraşmadım ama yolum düşerse yinede söylerim kadına zaman geçmeseydi üzerinnden belki inkar edemezlerdi aynı gün gitseydim ama şehirdışındaydım 2 hafta kadar

gömleğimin rengi açıldı suyeşiliydi böyle üzerine damla damla çamaşırsyu değmiş gibi açılmış eşim hediye almasaydı sorun değildi aama sonuçta hediye yani canım sıkıldı birde çok seviyordum yakışıyordu bana neyse sağlık olsun boyamayı deneyeceğim

Back
X