Niobem Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2007 96 2 86 İzmir 19 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Niobem #1 kuaförde saç bakımı yaptıranlar memnun mu? bi işe yarıyor mu? yoksa kendimiz ewde doğal karışımlarla mı yapmamızı tavsiye edersiniz? pahalı ama degiyor mu dersiniz? yoksa pahalı degmez yaptırma mı?
kuaförde saç bakımı yaptıranlar memnun mu? bi işe yarıyor mu? yoksa kendimiz ewde doğal karışımlarla mı yapmamızı tavsiye edersiniz? pahalı ama degiyor mu dersiniz? yoksa pahalı degmez yaptırma mı?
burcumm23 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2007 341 1 96 İstanbul 20 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Niobem #2 kuaförden kuaföre fark ediyo ama sana tafsiyem evde doğal karışımlarla yapman ben evde yapıyorum çokta memnunum
kuaförden kuaföre fark ediyo ama sana tafsiyem evde doğal karışımlarla yapman ben evde yapıyorum çokta memnunum
E EU1 Ziyaretçi 25 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Niobem #3 kuaförde ben de hiç yaptırmadım.. evde yapıorum ve çokta memnunum... son bikaç aydır bakım yağları kullanmaya başladım bende... önceleri tatlı badem yağı kullanıodum... şimdilerde ise elidorum bakım yağını kullanıorum.. çok memnunum...
kuaförde ben de hiç yaptırmadım.. evde yapıorum ve çokta memnunum... son bikaç aydır bakım yağları kullanmaya başladım bende... önceleri tatlı badem yağı kullanıodum... şimdilerde ise elidorum bakım yağını kullanıorum.. çok memnunum...