Kuaförler acil cevap verebilir misiniz?boyama hakkında bilgisi olanlar.

oglak_kadini

The Devil's Advocate.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
21.996
En iyi cevaplar
1
18.146
498
Kızlar selam. 8.5 aylık bebeğim var. Emiyor. Saçımı boyatmak idtiyorum nasıl olcak??

Ben de değilim ama öğretmenim önde bir sıra beyazım var. Çocuklar yaşlandınız mı diye soruyor:D

Ben de değilim ama öğretmenim önde bir sıra beyazım var. Çocuklar yaşlandınız mı diye soruyor:KK70:
saçınızı doğal boyalarla boyayabilirsiniz instageamdan takip ettiğim bir doktor vardı o amonyak miktarı azsa sorun olmaz demişti adını hatırlayamadım şimdi ama

Ille de boyamak istiyorsaniz amonyaksiz dogal boyalar var bi arastirin. Boyadiktan 3-4 saat sonrasina kadar emzirmeyin ve emzirmeden once sutunuzu sagip atin

Organik boya diye bisey yok. Onda da kimyasal var.

Boyatabilirsin bence. Sonucta bir suru kimyasal kullaniyoruz. Makyajda yapiosundur eminim.

Çok unlu herkesi bildiği bi kuaforden duydum organik boya diye birşey yok.. sadece minimale indiriliyor
Organik olsa papatya suyu, sofan kabugu, kına olurdu

Ben boyattım zararı yok diye birşey yok çünkü bu tür kimyasalkarın etkikeri 1 ayda yada bikaç ayda çıkmaz. İçersindeki kansorojen maddeler vucutta biyere sinsice yerleşip seneler sonrasına hazırlık yapar.
Yaşım genç olmasına ragmen bende çok erken başladı. 20 li yaşlarda saçımın %60 ı beyazdı. Hamileyken kaşfarıyla yada saçıma uygun farla kamufule ediyordum ama lohusayken zaten sütüm yoktu mama veriyordum boyattım. Bi kadın için çok zor zaten lohusalık etkiliyor insan aynalara küsüyor fakat bana sorarsan sabredebildiğin kadar bekle bebeğinin saglığı daha önemli

Back
X