- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
Kızlar selam. 8.5 aylık bebeğim var. Emiyor. Saçımı boyatmak idtiyorum nasıl olcak??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyatabilirsin ben çok boyattım hala emziriyorum ve hala boyatıyorum (bu arada ben kuaförümKızlar selam. 8.5 aylık bebeğim var. Emiyor. Saçımı boyatmak idtiyorum nasıl olcak??
saçınızı doğal boyalarla boyayabilirsiniz instageamdan takip ettiğim bir doktor vardı o amonyak miktarı azsa sorun olmaz demişti adını hatırlayamadım şimdi amaBen de değilim ama öğretmenim önde bir sıra beyazım var. Çocuklar yaşlandınız mı diye soruyor![]()
En kötü sütümü sağar dökerim gece veririm olur sanırımBoyatabilirsin ben çok boyattım hala emziriyorum ve hala boyatıyorum (bu arada ben kuaförüm)
2 sene emer benim tospiğimÇocuğu memeden kesinceye kadar erteleyebiirsin çocuğun daha önemli bence
Şimdi kuafördeyim o da öyle söyledi inşallah oyle olur zaten ombre olcak diplere çok ellemiycekOrganik boya kullanırsan hiç bişey olmaz
.