Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaförlerin sırrını asla söylemedikleri renk; ÇÖL KUMU

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Bu renk o kadar guzel ki asik oluyorum her baktigimda.. Bunu cok unlu bir kuaforun insta sayfasindan aldim, ama asla sirrini soylemiyorlar e haklilar tabii ama kuafor cok pahali, gidebilecegim bir yer degil :) Size guveniyorum, bunun sirrini bulabilir misiniz? saclarim su an sarii

col_kumu_Sac_rengi.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu da baska isiktaki hali.. Bu arada fotografin altindaki hashtaglerde "#kahve, #karamel, #bakır" yazıyor acaba bunları mi karistirmislar :)

col_kumu_Sac_rengi.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Birden fazla boya var bunda.
Hatta belki 3-4 tane.
Bunun sırrını bilemiyorum ama buna yakın yaparlar orta halli bir kuaforde tam aynı olmasada

Benim sacim koyu kahve. Arkadaşım platin sarı yaptı. Aynen böyle oldu. Şimdi bekliyorum tekrar gelip yapsın diye.

Benim kuaförüm harikadır boya konusunda. Boyaları karıştırıp kullanır. Anlamadığım şey, adam karıştırıp da yaptığı boyanın dip boyasını nasıl tutturuyor daha sonradan? Kafasına yazmış herhalde her rengin formülünü :KK58:

Ayyy ben cok begendim yaaa :KK68:
Ozelden kuaforun adini verebilir misiniz ?

Bu renk o kadar guzel ki asik oluyorum her baktigimda.. Bunu cok unlu bir kuaforun insta sayfasindan aldim, ama asla sirrini soylemiyorlar e haklilar tabii ama kuafor cok pahali, gidebilecegim bir yer degil :) Size guveniyorum, bunun sirrini bulabilir misiniz? saclarim su an sarii

Eki Görüntüle 1741347
kendi sacın sarıysa karamel acık kumral fındık kabugu olay budur canım

Evet harika ama 18 yaşındayim galiba yaşıma gitmez bu renk.. 5.1 aldım bugun, bakalım nasıl olcak rengi :D siyah olmaz inşallah birazdan boyayacagim

Evet harika ama 18 yaşındayim galiba yaşıma gitmez bu renk.. 5.1 aldım bugun, bakalım nasıl olcak rengi :KK70: siyah olmaz inşallah birazdan boyayacagim
Hevesini kırmak istemem ama bu bikac boyanin karsimi oldugu icin istedgn gbi olmaya bilir

Açılmış saça koyu sarı ve karamel ve fındık kabuğu karıştırıp boyamış bence. :confused: Ama ben beğenmedim. Bir de saçın rengini güzel gösteren daima fön. Fönsüz görsen beğenmezsin belki, fönlü ışık yansıyor havalı duruyor. Fönsüz bu kadar renk geçişli durmaz.

B

Eki Görüntüle 1741347
Bu benim saç rengim ama doğal .sacim açık kestane fındık kabuğu karışımı bi renk bence. Açık kestane fındık kabuğu karışımı belki azcık karamel eklenmiş olabilir

Hiiiç güzel bir renk değilki.
Bakırımsı, küfümsü birşey.

Son düzenleme:
Back
X