cok guzel bi renkk bu yaa benim sac rengim ama dogalBu da baska isiktaki hali.. Bu arada fotografin altindaki hashtaglerde "#kahve, #karamel, #bakır" yazıyor acaba bunları mi karistirmislar :)
Eki Görüntüle 1741349
kendi sacın sarıysa karamel acık kumral fındık kabugu olay budur canımBu renk o kadar guzel ki asik oluyorum her baktigimda.. Bunu cok unlu bir kuaforun insta sayfasindan aldim, ama asla sirrini soylemiyorlar e haklilar tabii ama kuafor cok pahali, gidebilecegim bir yer degil :) Size guveniyorum, bunun sirrini bulabilir misiniz? saclarim su an sarii
Eki Görüntüle 1741347
Çok güzel gerçekten ama bşr fikrim yok
Yaa kaç senedir burdayım ama mesaj atma yerini bulamadım telefonunda göstermiyorAyyy ben cok begendim yaaa
Ozelden kuaforun adini verebilir misiniz ?
Hevesini kırmak istemem ama bu bikac boyanin karsimi oldugu icin istedgn gbi olmaya bilirEvet harika ama 18 yaşındayim galiba yaşıma gitmez bu renk.. 5.1 aldım bugun, bakalım nasıl olcak rengisiyah olmaz inşallah birazdan boyayacagim
Bu benim saç rengim ama doğal .sacim açık kestane fındık kabuğu karışımı bi renk bence. Açık kestane fındık kabuğu karışımı belki azcık karamel eklenmiş olabilirBu renk o kadar guzel ki asik oluyorum her baktigimda.. Bunu cok unlu bir kuaforun insta sayfasindan aldim, ama asla sirrini soylemiyorlar e haklilar tabii ama kuafor cok pahali, gidebilecegim bir yer degil :) Size guveniyorum, bunun sirrini bulabilir misiniz? saclarim su an sarii
Eki Görüntüle 1741347
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?