- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.444
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ilk sadece cinsellik konularına yorum atıyorum ordan karıştırdınız :)Iliskiden hemen önce yap çişini.senin konular da hep cinsellikle ilgili sanki yanıliyor muyum?
Sorun arama kendini rahat bırak çişin geldiyse de kaçırmazsın herhalde.
Cinsel ilişki sıklığı arttığında da düzene girer zaten.
Normalde her pozisyonda bunu yaşardım ama bir süre sonra geçti ( çok fazla bir cinsel hayatım yok) ama orgazmda olamıyorum zaten kucakta olursun dediler ama ordada çok idrar hissi geliyor ya nasıl olacak bu ?
Ya sürpriz sonlu olursa pekiBelki de idrar hissinden ziyade boşalma hissidir. Tutmayın bi salın bakalım nolcak.
Ya sürpriz sonlu olursa peki![]()
Harbiden mi ayyy inanmıyorumBen tam işin uç noktasında kendimi tutamayıp işemiştim bişey olmuyo salın gitsin![]()
Hayret bakire değilim diye hakaret etmediniz djskdkskdksZamanla geçiyor o his. Nedeni hakkinda hicbir fikrim yok fakat iliskiye alışınca geçiyor bende cok yasamistim. Iliskiden hemen once yapsam bile yine oluyordu, bir sure sonra kendiliğinden gecti
Insanlar size bakiremisin diye sormadı ki.nerden çıkardınız bunu ? Ayrıca o his zamanla geciyoHayret bakire değilim diye hakaret etmediniz djskdkskdks
Diger konudaki Mesajımi okursanız düşünce yapım hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Keske herkes ozgurce sevisip mutlu olsa. Benim kızdıgim nokta, iyi yada kotu olsun, kimseye zarar vermedigi surece baskalarinin hayatini elestirmek.Hayret bakire değilim diye hakaret etmediniz djskdkskdks
Baska konudan beni yobaz biri sandığı icin boyle biryorum yapti hanimefendiInsanlar size bakiremisin diye sormadı ki.nerden çıkardınız bunu ? Ayrıca o his zamanla geciyo
Başka bir konudanInsanlar size bakiremisin diye sormadı ki.nerden çıkardınız bunu ? Ayrıca o his zamanla geciyo
Eleştiremezsin herkes özgür hadi canımDiger konudaki Mesajımi okursanız düşünce yapım hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Keske herkes ozgurce sevisip mutlu olsa. Benim kızdıgim nokta, iyi yada kotu olsun, kimseye zarar vermedigi surece baskalarinin hayatini elestirmek.
HayırIseyince geçmiyor mu reis