• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kucak pozisyonunda idrar hissi

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.515
7.444
83
Normalde her pozisyonda bunu yaşardım ama bir süre sonra geçti ( çok fazla bir cinsel hayatım yok) ama orgazmda olamıyorum zaten kucakta olursun dediler ama ordada çok idrar hissi geliyor ya nasıl olacak bu ?

Iliskiden hemen önce yap çişini. 🤷🏻‍♀️ senin konular da hep cinsellikle ilgili sanki yanıliyor muyum? 🤣 Sorun arama kendini rahat bırak çişin geldiyse de kaçırmazsın herhalde. 🤷🏻‍♀️ Cinsel ilişki sıklığı arttığında da düzene girer zaten.

Iliskiden hemen önce yap çişini. 🤷🏻‍♀️ senin konular da hep cinsellikle ilgili sanki yanıliyor muyum? 🤣 Sorun arama kendini rahat bırak çişin geldiyse de kaçırmazsın herhalde. 🤷🏻‍♀️ Cinsel ilişki sıklığı arttığında da düzene girer zaten.
Yok ilk sadece cinsellik konularına yorum atıyorum ordan karıştırdınız :)

Canııımm bendede oluyodu öncesinde WC gittiğim halde ilişkiyi sıklaştırınca alışıyorsun

Normalde her pozisyonda bunu yaşardım ama bir süre sonra geçti ( çok fazla bir cinsel hayatım yok) ama orgazmda olamıyorum zaten kucakta olursun dediler ama ordada çok idrar hissi geliyor ya nasıl olacak bu ?

orgazma ulaşmak için ön sevişme şart. sürtünme yoluyla orgazm olabilirsiniz bide sizinde ileri geri gibi aktif olmanız gerekir beyninizi o yönde kurmalısınız. wc yi önceden yapın rahatlayın :KK15:

Zamanla geçiyor o his. Nedeni hakkinda hicbir fikrim yok fakat iliskiye alışınca geçiyor bende cok yasamistim. Iliskiden hemen once yapsam bile yine oluyordu, bir sure sonra kendiliğinden gecti

Zamanla geçiyor o his. Nedeni hakkinda hicbir fikrim yok fakat iliskiye alışınca geçiyor bende cok yasamistim. Iliskiden hemen once yapsam bile yine oluyordu, bir sure sonra kendiliğinden gecti
Hayret bakire değilim diye hakaret etmediniz djskdkskdks

Hayret bakire değilim diye hakaret etmediniz djskdkskdks
Diger konudaki Mesajımi okursanız düşünce yapım hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Keske herkes ozgurce sevisip mutlu olsa. Benim kızdıgim nokta, iyi yada kotu olsun, kimseye zarar vermedigi surece baskalarinin hayatini elestirmek.

dusta yapin salin gitsin bakalim nasil hissedeceksiniz😆🙈

Diger konudaki Mesajımi okursanız düşünce yapım hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Keske herkes ozgurce sevisip mutlu olsa. Benim kızdıgim nokta, iyi yada kotu olsun, kimseye zarar vermedigi surece baskalarinin hayatini elestirmek.
Eleştiremezsin herkes özgür hadi canım

Back
X