kuçuk ama can sıkıcı şeyler

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
133
37
Merhabalar

Gectigimiz haftasonu cocuklari 2gunlugune kv me birakmam gerekti..
Hem benim isim hallolsun hem bir iki haftaya kadar sehir disina cikicaz torunlarini sevsinler diye dusunduk..

Neyse cocuklari almaya gittik. Kp m bak sonmecnun cocuklarin yuzlerine renk geldi. Sanki ben ac birakiyorum cocuklarimi.. Evdede istahlari gayet iyiydi demekle yetindim. Ama bu densizligi yapisi ilk degil oyuzden pek iyi niyet gormedim..

Evleri bizim eve gore daha genis.. Basladi bu sefer sonmecnun burdan bir basliyorlar kosmaya arka odaya kadar cocuklarbuldu tabi koca evi daracik yere gitti cocuklar..(daha once birlikte oturduk ayrilmamizi hala sindiremediler sanorim birde kendi mahallelerinden almadik diye bizim eve her firsatta kulp bulurlar)

Cocuklarin boyu kilosu hep ortalamanin icinde olmustur ama onlarin gozunde herzaman zayif bakima muhtactirlar.. Buna istinaden kv dem iki tarafta kuru cocuklar napsin diye aklinca espiri yapiyor( esim dahil o ailede 80 kilodan asagi kimse yok 57 kilo olan benide pek zavalli gorurler sanirim ona gonderme yapiyor)

Komsu gelini ovmeler oglunu ovmeler..
Boyle kucuk sacma bisuru lafla kendilerinden uzaklastiriyorlar..

Soyle kapak olacak sekilde hazir cevap olbilsem isler biraz kolaylasacak gibi..
:-)

Ne dersiniz:KK14:

Ya ohoo bosverin bunlari gülün gecin bence. Cok ileri giderlerse sakayla karışık bir seyler diyebilirsin ama tadinizi bozmaya gerek yok yakin da degilmişsiniz hem takmayin fazla

Boşver canım.benim kızım 9 aylıkken dedesi gördü,kiloluydu ve yanaklı bir bebekti zaten.adam bana bu çocuğun yanaklarını niye böyle yaptınız diyor,sanki ben şişirmişim de hesap soruyor...oysaki çocuk doğmadan ultrasonda bile doktor yanaklı demişti...neyse 20 gün kaldık orda,çocuk havaya alışamadı sürekli kusma ishal vs baya zayıfladı...bu seferde başladı bu çocuk niye böyle zayıf diye...lafın kısası sen ne yaparsan yap onlar diyeceğini der

Ay onlardan bende de var canım artık sinir küpü olup kendimi yiyorum ama bişey değişmiyor. Birde sen üstüne alınma ama gelin milleti şöyle böyle diye anlatırlar ahhh böyle üstümü yırtasım geliyor. Ben kötü niyetleri kendilerine dönsün diyip geçiyorum artık ne yapayım

Merhabalar

Hem benim isim hallolsun hem bir iki haftaya kadar sehir disina cikicaz torunlarini sevsinler diye dusunduk..

Neyse cocuklari almaya gittik. Kp m bak sonmecnun cocuklarin yuzlerine renk geldi. Sanki ben ac birakiyorum cocuklarimi.. Evdede istahlari gayet iyiydi demekle yetindim. Ama bu densizligi yapisi ilk degil oyuzden pek iyi niyet gormedim..

Evleri bizim eve gore daha genis.. Basladi bu sefer sonmecnun burdan bir basliyorlar kosmaya arka odaya kadar cocuklarbuldu tabi koca evi daracik yere gitti cocuklar..(daha once birlikte oturduk ayrilmamizi hala sindiremediler sanorim birde kendi mahallelerinden almadik diye bizim eve her firsatta kulp bulurlar)

Cocuklarin boyu kilosu hep ortalamanin icinde olmustur ama onlarin gozunde herzaman zayif bakima muhtactirlar.. Buna istinaden kv dem iki tarafta kuru cocuklar napsin diye aklinca espiri yapiyor( esim dahil o ailede 80 kilodan asagi kimse yok 57 kilo olan benide pek zavalli gorurler sanirim ona gonderme yapiyor)

amaan boşverin takmayın :)

Merhabalar

Küçük saçma şeyler senin de dediğin gibi.Hazır cevap olmak olayı büyümekten daha doğrusu küçücük şeyi olay haline getirmekten başka bir işe yaramaz.

Naparsan yap yaranamazsın kilolu olsalar bunları abur cuburla şişirmişsiniz böyle analık babalık mı olur derler yine söyleyeceklerinden geri kalmazlar ;)

Amaçlarına ulaştırmayın,hiç umursamayın bence,ne gerek var. Boşa kendinizi üzmeyin derim,şişman olsalar obez derler,zayıf olur beslenemiyor,iyi bakılmıyor derler,derlerde derler. Sonu yok bunun. Takmaya kulp arayan bir yerden birşey bulur emin olun.

Back
X