Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası KÜÇÜK ANADOLU İLLERİNDE YAŞAYANLAR BAKICI ÜCRETİ?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

matruj1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
1.396
1.820
63
Merhabalar bu konu çok açılmıştır belki ama rastlayamadım küçük anadolu illerinde (burdur çorum yozgat amasya tokat vs... gibi) yaşayanlar bakıcı ücretleri ne kadar acaba 8/5 çalışıyorum çocuk götürülecek bakıcı kendi evinde bakacak Bana biraz fikir verir misiniz bu konuda teşekkürler?

Merhabalar bu konu çok açılmıştır belki ama rastlayamadım küçük anadolu illerinde (burdur çorum yozgat amasya tokat vs... gibi) yaşayanlar bakıcı ücretleri ne kadar acaba 8/5 çalışıyorum çocuk götürülecek bakıcı kendi evinde bakacak Bana biraz fikir verir misiniz bu konuda teşekkürler?
700-1000 tl arasında değişiyor. Bakici ve bakımevi fiyatlari birbirine yakin oluyor genede.

Fiyatlari bilmem ama bakicinin evine sakin verme ben verdim oyle olunca ne yaptiklarini bilmiyorsun hele kadinin cocugu varsa bu sefer annelerini kiskanip sizin cocuga eziyet ediyorlar yasadim biliyorum. Farkettikten sonra bakicimi degistirip artik ne olursa olsun baskasinin evine vermiyorum. Bakiciniz cok iyi bile olsa bi komsu kotu olur onun evine gelir filan hic tavsiye etmiyorum

Back
X