- 22 Mayıs 2015
- 923
- 763
- 303
- Konu Sahibi Bestblondie
-
Merhabalar ilk aylar baş çeresi kaç cm büyüdü acabaBenim bebegim 33 cm baş cevresi ile dogdu. 47 cm boyu kilo 3 tü. Şuan 1 yaşında 40 cm oldu baş cevresi ve 7 kilo . İlk 4 ay tüm bölümlere gittik bişey cıkmadı ama baş cevrasi büyümüyor
Motor gelisimi nasil, biz de suanda sizin ilk 4 ay ki evrenizdeyizPersentilin altında şuan mesela 3p baş çevresi 43 falan olmalı ama 40 şuan
Mrb bebeğinz düzeldi miBenim bebegim 33 cm baş cevresi ile dogdu. 47 cm boyu kilo 3 tü. Şuan 1 yaşında 40 cm oldu baş cevresi ve 7 kilo . İlk 4 ay tüm bölümlere gittik bişey cıkmadı ama baş cevrasi büyümüyor
Benmki 12. Ayda durdu ve suan 17 aylık olacak büyüme olmuyor bende asırı takıyorum artk basıma ağrılar giriyor cok mutsuzum umarım bizimde düzelirGüncelleme. Bunu da boşuna dert etmişim. Bebeğim 13 aylık baş çevresi 45 cm oldu. Doktor normal dedi. Bazı aylar büyümede durma ya da azalma olabiliyormuş. Önemli olan büyümeye devam etmesiymiş. Dert edinen varsa diye yazdım
Kız mı erkek mi? Boyu kilosu baş cevresi kaç?Benmki 12. Ayda durdu ve suan 17 aylık olacak büyüme olmuyor bende asırı takıyorum artk basıma ağrılar giriyor cok mutsuzum umarım bizimde düzelir
Erkek bebek boy 76 kilo 11 baş cevresi 5 aydır 45 cm de kaldıKız mı erkek mi? Boyu kilosu baş cevresi kaç?
Merhaba benim kızımda 14 aylık baş çevresi 42.8 de durdu üç aydır sizin bebişin kafası büyüdü mü nasıl bir yol izlediniz acaba çok tedirginim uykularım kaçıyor yardımcı olursanız çok sevinirimErkek bebek boy 76 kilo 11 baş cevresi 5 aydır 45 cm de kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?