• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kucuk bı soru

ayyy sende bendensın:).neyse kı eyelıner surme konusunda uzmanlastım 5 dk kârım var :)
yazdıklarımı okuyan benı asırı suslu puslu zannedecek o kadar abartı bır sey yapan bırı de degılım

yoo bende abartmıyorumki ama makyaj gerçekten aceleye gelmiyor yani yoksa palyaço oluyor insan :KK53:

aynen eyeliner konusunda bende pratikleştim artık o çok büyük vakit kaybıydı yaa yap sil falan :KK45:

yoo bende abartmıyorumki ama makyaj gerçekten aceleye gelmiyor yani yoksa palyaço oluyor insan :KK53:

aynen eyeliner konusunda bende pratikleştim artık o çok büyük vakit kaybıydı yaa yap sil falan :KK45:
hahaha palyaco kısmında katılıyorum ya bı kere karanlıkta yaptım gun ısıgına cıkınca cok cırkın olmustu :)

ıyı geceler
bır yere gıtmeden once sız de benım gıbı gec mı hazırlanıyorsunuz
sac yapmak makyaj yapmak gıyılecek kıyafetı hazırlamak en az 45 dk suruyor
bır tek ben mı boyleyım merak ettım nasıl pratıklesıcez
Gerekirse 3 dakikada hazırlanıp evden çıkabiliyorum.
Bazen de saatlerce uğraşıyorum.
Çabuk hazırlandığım zaman daha güzel oluyorum genelde.

Benim ki basit saclarima hic ellemiyorum yikayip kurutup yatiyorum sabah kendi luleleri dalgasi oluyor guzel duruyor makyajda pudra allik rimel ruj kotumu geciriyorum ustumede sweet yada tisort gomlek vs giyiyorum parfum sikip hazorim 15dakika
gozumun onune geldı :)ne hos ya
aynı senın gıbı bı arkadasım var elı cok hızlı hemen halleder ama sonra benı bekler :)

Back
X