yüreğine sağlık canım. bundan sonra rabbim herşeyi gönlüne göre versin, çok sever ve sevilirsin inşallah
ayrıca aramasına da şaşırdım :1shok:
neden aradı acaba CADIARZU
yaaa beni aglatmayın amaa senağlamasenağlama
ben çok üzülüyom bööle oldugu zaman,:çok üzgünüm:
geçmiş geçmişte kaldı canım artık önüne bak
zaman herşeyin ilacı,inş herşey gönlünce olur
canim yazdiklarini hiç sıkılmadan okudum we gercekten duygulandım ama herşey inş gonlunce olur gusel aşklar keske hiç bitmese bnmde 2 yıllık bi ilişkim war ama buara cok gereksiz yere kawga edioruz bide senin hikayeni okuyunca dahada cok duygulandim neden ayrıldınız ki cnm ama inşallah bundan sonra seni hakeden biri hayatına girer hep mutlu ol canim...
cnm bzm ayrılmamızın temel bi nedeni yok onun saçma sapan dengesiz hareketleri ya bıktırdı beni artık kawga gürültü ayrıldık.ztn uzatmalıydı çok ayrılıp barıştık yıprattık ilşkiyi..
umarım sen bunları hiç yaşamazsın yuhacocummm
Keşke her ilişki basladıgı o ilk günlerdeki gibi heyecanını ve saflıgını korusa.
ama biz insanlar herşeyi tüketmek için yaratılmısız. güzel herşeyi tüketmeye mahkum ediyoruz.
umarım akıllanırız diyede dua etmiorum artık. ilk ask biter pişman oluruz. ikincisinde yine aynı hatalar. 3.sünde yine bile bile lades olunur.
hikayeler hep güzel baslar.ama filmlerdeki gibi güzel ve hüzünlü bitmez..bitemez
elimizdeki güzellikleri kaybetmeden değerini bilmemiz ve tüm gücümüzle saflıgını temizliğini korumaya calısmamız dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?