küçük bir aşk hikayesi

turkuazz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
570
1
96
İzmir
bu bnm hikayem...
herşey bn lise 2deyken başladı..onunla aynı sınıfa düşmemiz tesadüfen arka sıramda oturması ve başlayan muhabbetler,arkadaşlıklar
2 mayıs 2005 pazartesi günü binbir sıkıntı çekerek okulun etrafnda kırk tur dönerek ben birine aşığım dmesi,,kme die sorduumda yerden bulduu tebeşirle duvara sana yazması..
işte benm hikayem böle başladı
çok sevildim,çok sevdm
2 haziran 2005de yani tam 1 ay sona sözledk
elleriini tutan ellerim ve seni seven kalbim şahit olsun ki seni asla bırakmayacağım diye fısıldadı kulağıma..inandım
1,5 yıl kawga gürültü etmeden anlaştık bazı kçk kıskançlıklar hariç
sona ben üniversiteyi kazandm sırf onun için izmrde kaldım istemediğim halde
sona ne mi oldu
gereksiz ayrılıklar sürekli
ve bu ilşki sürüne sürüne 4 yıla yakın geldi
şmdi gene 2 mayıs gelio tek farkı o artık bnm yanmda değil
şu satırları yazarken ayrıldıımızdan beri ilk defa ağlıorum
onu çok sewdm
ilk aşkımdı
herşeymdi
hayallermdi
şmdi hepsi bitti
özlüorum tabiki
ama onu hayatımda istemiorum artık
sadece paylaşmak istedim..onunla yürümeyi özledm elini tutmayı konuşmayı dertleşmeyi sarılmayı
sen benmm canparçamsın aşkım demesni
keşke herşey lisedeki gibi kalsaydı saf ve temiz
kirlenmeden..

sadece paylaşmak istedim..zaman ayırıp okuduunuz için teşekkr ederm.bgnlerde duygusalım brazz..

cok güzel yazmıssın gercekten sıkılmadan okudum walla .....
allah hakkınızda hayırlısı ne ıse onu wesın canım belki bçylesi daha iyi olur ıkınız içinde .....
bu acı tabııkı gecmez ınan ama zamanla da hafıfler.....
cok haklısın buyudukcede ınsanların aşkların sewgılerın kırlendıgı cok acık ıstısnalar harıc tabııkı bende gerıye donup baktıgımda bazen keske bazı seylerı daha da tadını cıkararak yasasaydım dıyorum bıraz kadr bıraz kısmet ne dersen de canım üzme kendını boswer bak sen kendı hayatına ılerde cok daha guzel bı aşk yasa we bu gunlerıne gül inşallah.......

ztn artık eskisi kdr üzülmüorum cnm o kdr yıpranmıştı ki ilşkimiz
bgn aklıma geldi geçen gece de rüyamda görmüştüm etkilendm
ztn artık gelecek planlarımda ona yer yok
çünkü haketmedi

haketmeyen ınsanlara haketmiş gibi fazla fazla deger weren bızler hep uzuluyoruz sonunda ama olsun hayat bu canım .....
ınsallah hayallerını gerceklestırırsıncnm.....

çok ilginç bi olay oldu..
demn o aradı
açtım..
napıosun die aramış yuh yani
bnde sdc iim dedm
konuşmayınca ii o zmn war mı sölücein bişi dedi
yok dedm
kapattm
elim ayağım titrio

yüreğine sağlık canım. bundan sonra rabbim herşeyi gönlüne göre versin, çok sever ve sevilirsin inşallah

ayrıca aramasına da şaşırdım :1shok:
neden aradı acaba CADIARZU

yaaa beni aglatmayın amaa senağlamasenağlama
ben çok üzülüyom bööle oldugu zaman,:çok üzgünüm:
geçmiş geçmişte kaldı canım artık önüne bak
zaman herşeyin ilacı,inş herşey gönlünce olur

yüreğine sağlık canım. bundan sonra rabbim herşeyi gönlüne göre versin, çok sever ve sevilirsin inşallah

ayrıca aramasına da şaşırdım :1shok:
neden aradı acaba CADIARZU

wala cnm neden aradı bnde anlamadım
ztn sordum neden aradın die
toplam 1 dk konuştuk onda da ben 10 kelme fln ettm
uzun zmndır görüşmüoruz die aramış
densiz
görüşmücez tabi
1 ay oldu ayrılalı yeni aklına geldi paşanın
bn kapadım ztn hemen
sesimi duymak istemiş =S

yaaa beni aglatmayın amaa senağlamasenağlama
ben çok üzülüyom bööle oldugu zaman,:çok üzgünüm:
geçmiş geçmişte kaldı canım artık önüne bak
zaman herşeyin ilacı,inş herşey gönlünce olur

cnm bnm çok saol ya güzel dileklerin için
çok sewdim ama
hak ettiğimi hiç düşünmüorum yaşadıklarımı
birde pişkin pişkin aramasına şaşırdım yani
hemde tam bu yazıyı yazdıktan 1 saat sona
ama ben hissediorum onun arıcaı zamnları
telefonum kapalıydı 2 hat kullanıorum normalde
o gn bi arkadaşıma msj atmak için açmıştım
denk geldi
tabiki üüzülüorum keşke böle olmasaydı dewam etseydik die
ama o kdr sebepsiz ayrıldık ki
affedemem..

canim yazdiklarini hiç sıkılmadan okudum we gercekten duygulandım ama herşey inş gonlunce olur gusel aşklar keske hiç bitmese bnmde 2 yıllık bi ilişkim war ama buara cok gereksiz yere kawga edioruz bide senin hikayeni okuyunca dahada cok duygulandim neden ayrıldınız ki cnm ama inşallah bundan sonra seni hakeden biri hayatına girer hep mutlu ol canim...

canim yazdiklarini hiç sıkılmadan okudum we gercekten duygulandım ama herşey inş gonlunce olur gusel aşklar keske hiç bitmese bnmde 2 yıllık bi ilişkim war ama buara cok gereksiz yere kawga edioruz bide senin hikayeni okuyunca dahada cok duygulandim neden ayrıldınız ki cnm ama inşallah bundan sonra seni hakeden biri hayatına girer hep mutlu ol canim...

cnm bzm ayrılmamızın temel bi nedeni yok onun saçma sapan dengesiz hareketleri ya bıktırdı beni artık kawga gürültü ayrıldık.ztn uzatmalıydı çok ayrılıp barıştık yıprattık ilşkiyi..
umarım sen bunları hiç yaşamazsın yuhacocummm

cnm bzm ayrılmamızın temel bi nedeni yok onun saçma sapan dengesiz hareketleri ya bıktırdı beni artık kawga gürültü ayrıldık.ztn uzatmalıydı çok ayrılıp barıştık yıprattık ilşkiyi..
umarım sen bunları hiç yaşamazsın yuhacocummm

aminnn turkuazCIMM bundan sonra karşina çikan inşş gönlüne göre olur we cok mutlu olursun tatlim hiçte takma kafana mucuk öpüyorum seni Şeniz

Keşke her ilişki basladıgı o ilk günlerdeki gibi heyecanını ve saflıgını korusa.
ama biz insanlar herşeyi tüketmek için yaratılmısız. güzel herşeyi tüketmeye mahkum ediyoruz.
umarım akıllanırız diyede dua etmiorum artık. ilk ask biter pişman oluruz. ikincisinde yine aynı hatalar. 3.sünde yine bile bile lades olunur.
hikayeler hep güzel baslar.ama filmlerdeki gibi güzel ve hüzünlü bitmez..bitemez
elimizdeki güzellikleri kaybetmeden değerini bilmemiz ve tüm gücümüzle saflıgını temizliğini korumaya calısmamız dileğiyle...

Keşke her ilişki basladıgı o ilk günlerdeki gibi heyecanını ve saflıgını korusa.
ama biz insanlar herşeyi tüketmek için yaratılmısız. güzel herşeyi tüketmeye mahkum ediyoruz.
umarım akıllanırız diyede dua etmiorum artık. ilk ask biter pişman oluruz. ikincisinde yine aynı hatalar. 3.sünde yine bile bile lades olunur.
hikayeler hep güzel baslar.ama filmlerdeki gibi güzel ve hüzünlü bitmez..bitemez
elimizdeki güzellikleri kaybetmeden değerini bilmemiz ve tüm gücümüzle saflıgını temizliğini korumaya calısmamız dileğiyle...

çok güzel yazmışsın cnm ellerine sağlık

Back
X