küçük bir danışma

MIRA_26

A.Ş.K
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
245
115
123
Merhaba,

Konuşmaya yada bu konuda tecrübeli olan birilerine ihtiyacım var.
7,5 yıldır bir firmada sekreterlik yapmaktayım 6 yıldır genel müdürüm aynı buarada.

O kadar yıprandım ki, artık kısaca birkaç şeyden bahsetmek istiyorum.
- Beni cep telefondan aradı ve birşey söyledi tamam efendim dedim, hopörle konuştuğu için ve yolda olduğu için sessi zaten gidip geliyordu. Sonra sustu başka bir istediğiniz var mı dedim durdu yok dedi teşekürler dedi, bende iyi yolculuklar diyemeden telefon suratıma deyip kapandı geri aramadım.
Bugünde dahili telefonda beni aradı. Çay istedi tamam efendim dedim ses gelmeyince kapattım.yanına gittiğimde ben telefonu kapatmadan telefonu kapatma dedi. Açıklama yapacaktım sus konuşma işim var dedi :D

Önemli bir telefon gelir bağlamak için ararım açmaz içeri girerim cümle kurmama izin vermez, dinlemez sonra arayan kişiyi geç ilettiğim için kızar.
Parfüm kokuma karışır.
Yanıma birisi evrak bırakmaya gelse ondan rahatsızdır.
Kaşe basmak durumda kalırım, kaşe sessinden rahatsız
Klavye sessinde rahatsız olur çözüm ister.
Ben birşey söylemeye kalksam sus ben haklıyım der.

Geçen günlerde kahve istedi tamam dedi daha saniye geçmeden kahvem nerde sana diyorum dedi, efendim söyledim geliyor dedim. Vay ben neden telefonla söylemiş neden yanına girmememiş bende dedim ki o an yanınıza girseydim bunada kızardınız evet kızardım dedi şimdi ben nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Ne yapsam suçluyum, işimi severken şu son 1 yıldır işimden soğudum. Doğum iznine ayrılmıştım doğum izninden geldikten sonra iyice sardı . Topuklu ayakkabı giyerim neden giydin boyun zaten uzun der.

Böyle bir yöneticiyle nasıl başa çıkılabilir.

başa çıkılmaz ayrıl, hatta şahidin varsa mobbing davası aç, en azından mobbing davası açmakla tehdit et.

Şahidim malesef yok. Ama hemen herkes nasıl biri olduğunu bilmekte. Küçük şeyler bile onun için problemdir. Önceden de vardı ama şu son 1 yıldır dahada arttı.
Benim merak ettiğim her yönetici mi böyle gerçekten. Ben hep haklıyım sen haksızsın konuşmaya hakkın yok kafasında mı

Şahidim malesef yok. Ama hemen herkes nasıl biri olduğunu bilmekte. Küçük şeyler bile onun için problemdir. Önceden de vardı ama şu son 1 yıldır dahada arttı.
Benim merak ettiğim her yönetici mi böyle gerçekten. Ben hep haklıyım sen haksızsın konuşmaya hakkın yok kafasında mı

olur mu öyle, belli ki bulunduğu yeri sindirememiş adam, öyle amirlerim oldu ki dunya iyisi insanlardı, size bunu normalleştirmiş, bu anormal, rezilce.
hele bir kadına böyle davranmak daha rezalet.
keşke ustu kapalı tehdit etsen mobbing davası açarım diye.

Merhaba,

Konuşmaya yada bu konuda tecrübeli olan birilerine ihtiyacım var.
7,5 yıldır bir firmada sekreterlik yapmaktayım 6 yıldır genel müdürüm aynı buarada.

O kadar yıprandım ki, artık kısaca birkaç şeyden bahsetmek istiyorum.
- Beni cep telefondan aradı ve birşey söyledi tamam efendim dedim, hopörle konuştuğu için ve yolda olduğu için sessi zaten gidip geliyordu. Sonra sustu başka bir istediğiniz var mı dedim durdu yok dedi teşekürler dedi, bende iyi yolculuklar diyemeden telefon suratıma deyip kapandı geri aramadım.
Bugünde dahili telefonda beni aradı. Çay istedi tamam efendim dedim ses gelmeyince kapattım.yanına gittiğimde ben telefonu kapatmadan telefonu kapatma dedi. Açıklama yapacaktım sus konuşma işim var dedi :KK70:

Önemli bir telefon gelir bağlamak için ararım açmaz içeri girerim cümle kurmama izin vermez, dinlemez sonra arayan kişiyi geç ilettiğim için kızar.
Parfüm kokuma karışır.
Yanıma birisi evrak bırakmaya gelse ondan rahatsızdır.
Kaşe basmak durumda kalırım, kaşe sessinden rahatsız
Klavye sessinde rahatsız olur çözüm ister.
Ben birşey söylemeye kalksam sus ben haklıyım der.

Geçen günlerde kahve istedi tamam dedi daha saniye geçmeden kahvem nerde sana diyorum dedi, efendim söyledim geliyor dedim. Vay ben neden telefonla söylemiş neden yanına girmememiş bende dedim ki o an yanınıza girseydim bunada kızardınız evet kızardım dedi şimdi ben nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Ne yapsam suçluyum, işimi severken şu son 1 yıldır işimden soğudum. Doğum iznine ayrılmıştım doğum izninden geldikten sonra iyice sardı . Topuklu ayakkabı giyerim neden giydin boyun zaten uzun der.

Böyle bir yöneticiyle nasıl başa çıkılabilir.
Ne kadar maasiniz
Bu cileye asgari olmamali

olur mu öyle, belli ki bulunduğu yeri sindirememiş adam, öyle amirlerim oldu ki dunya iyisi insanlardı, size bunu normalleştirmiş, bu anormal, rezilce.
hele bir kadına böyle davranmak daha rezalet.
keşke ustu kapalı tehdit etsen mobbing davası açarım diye.
Bilmiyorum ama diğer arkadaşlarımın yöneticileri duyunca ben çağ dışı biriyle çalıştığımın farkına varıyorum.
Bazen iyi oldu iletişimi doğru kurabiliyorum diyorum hop 5 dakika sonra sinirli anlayamıyorum.
10 ay sonra emekli olacak. ama ben bu kadar dayanabilecek miyim bilmiyorum.

benim de boyle bir amirim vardi, bir gun dayanamadim bana boyle davranamazsiniz diye baslayip anlattim kesinlikle saygimi bozmadan ama icimde ne varsa sonra adamin tavirlari duzeldi zam bile almistim hatta, ama cok riskli plan benden demesi :KK16:
Açıkcası şu süreçte ben o riske giremiyorum. ama size helal olsun.

Ruh hastasimu acaba
Ben kendimi mutsuz derdim sizin yerinize kendimi koyamadim
Motivasyon torpusu resmen
Mutsuzum çünkü hep kendimi sorguluyorum acaba şimdi böyle yapsam birşey dermi
Bunu yapmasam birşey der mi son 1 aydı işime odaklanamıyorum ne yazık ki.

Deli mi ne? Boyle calisilir mi ya 🤯 gercekten nasil katlaniyorsunuz bu adama?
Biraz fazla sabırlıyım.
Doğum iznine ayrıldığımda 2 sekreter alınmış biri 15 gün dayanmış diğeri 40 gün ben uğraşamayacağım demiş.
Farklı bir departmandaki arkadaşa fazla maaşla benim yerim teklif edilmiş ama reddetmiş.

Mutsuzum çünkü hep kendimi sorguluyorum acaba şimdi böyle yapsam birşey dermi
Bunu yapmasam birşey der mi son 1 aydı işime odaklanamıyorum ne yazık ki.
Katlanma gucunuzun bir yere kadar olmasi normal emekli olcakmis biraz daha sabretmeniz daha iyi olabilir covidden dolayi is bulmakda zor

Covid de iş bulmak zor, şirketten genel olarak memnunsan emekli olup gitmesini bekle derim

Kurumsal bir firma bulunduğum şehirde bir daha böyle iş bulabilir miyim belki evet şuan covid dolayısıyla biraz zor. Bu sebeple tek tesellim emekli olup gideceğini günü bekliyorum ve o gün hakkınızı helall edin derse ben sizi allaha havale ettim ve hakkımı helal etmiyorum demeyi daha vedalaşmamayı düşünüyorum umarım yerine gelen iyi biri olabilir.

Biraz daha sabret, inan son 2 ay seni gözü görmeyecek bile.
Allah dayanma gücü versin

cizi22 umarım dediğin gibi olur son 2 ay görmez gözü bende onu görmem. Sadece şu son zamanlarda dahada çıkılmaz yol aldı istifayı düşünüyorum ki yazdım da arkadaşlarım engel oldu insan kaynaklarından biraz daha sabret diyor sadece herkes... Umarım sabrın selamet olur

Back
X