küçük bir danışma

Yeni bir iş bulmakta fayda var. Bu tarz bir yönetici ile 2 yıl çalıştım. Kpssye hazırlanmaya başladım :-)

Sonradan gördüm emekli olacakmış. Boşver o zaman bu zamana kadar sen sabretmişsin dua et yeni müdür iyi olsun.

Bilmiyorum ama diğer arkadaşlarımın yöneticileri duyunca ben çağ dışı biriyle çalıştığımın farkına varıyorum.
Bazen iyi oldu iletişimi doğru kurabiliyorum diyorum hop 5 dakika sonra sinirli anlayamıyorum.
10 ay sonra emekli olacak. ama ben bu kadar dayanabilecek miyim bilmiyorum.
emekli olup gidicek mi peki kesin?

Biraz fazla sabırlıyım.
Doğum iznine ayrıldığımda 2 sekreter alınmış biri 15 gün dayanmış diğeri 40 gün ben uğraşamayacağım demiş.
Farklı bir departmandaki arkadaşa fazla maaşla benim yerim teklif edilmiş ama reddetmiş.
ben zaten aglatilmayan asistan gormedim bugune kadar. yoneticiler asistanlari uzerinden ego tatmini yapmaya bayilirlar. boşver. hatta bunun kufurlu olanini yazacaktim da tuttum kendimi. uzerine alinma..kisisel algılama. sen bildigin gibi yap. zaten 6 senedir sen herseyi ogrenmis olmalisin. o nedenle bugunluk soylediklerine cok kiymet verme. he de geç. isini yap. parani al. evine ailene evladina git..bence ayrilma isinden, en azindan baska is bulmadan, piyasa kotu, dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmayasin.

cizi22 umarım dediğin gibi olur son 2 ay görmez gözü bende onu görmem. Sadece şu son zamanlarda dahada çıkılmaz yol aldı istifayı düşünüyorum ki yazdım da arkadaşlarım engel oldu insan kaynaklarından biraz daha sabret diyor sadece herkes... Umarım sabrın selamet olur

Bence siz İKyı dinleyin😁işiniz gayet iyi bir hıyara sebep işinizden olmayın

Yazık! Kendi içsel gelişimini tamamlayamamış, hasbelkader bir de makam sahibi olunca kendiyle olan kavgaları dışa vurmuş. Size tavsiyem yaptığı hiçbir yanlışı üzerinize alınmayın. O şahsın kendisini ilgilendiren karakter sorunu hepsi. Profesyonel davranın, işinize bakın. Akrabanız değil arkadaşınız değil hiçbir bağınız yok. Sevgi ve şefkat yada güleryüz beklemeyin de göstermeyin de.

Bundan çok daha ağırıni yaşadım. Bankaciydim. Ciddi psikolojik baskı yaratıyor. 5 yıllık işimden gayet memnunken son yılda bu müdürün gelmesiyle hayattan soğudum desem yeridir. İşten ayrıldım. Toparlanma 2 ayı ancak buldu. Küçük insanlarin ego tatmini Allahlarindna bulsunlar

Ben böyle bir amirle 2 sene çalıştım
Hep ben müdürüm benim dediğim olur modundaydi
Ben de sizin dediğinizi yaparsam ceza aliriz deyince ceza gelirse sorumlusu sensin derdi ama onun dedigi seyi de yapmamı isterdi böyle dengesizlerle ugrasmak zor
Ben he he der arada baskin cikardim bilgimin altinda ezildiği icin bir sekilde kuyrugu dik tutma modundaydi ama zor gerçekten
Simdikiyle de benzer sorunlar var, kimsenin yapmadığı işleri bana kitler millet sigaraya gider ben wc gitsem neden yerinde değilsin der
Biri arar baglarim kizar, baglantida sorun olur nasil baglayamadin der ben sekreter degilim derim yaptığın sekreterlik değil ki der. Kadin oldugu icin benimle ego yarışına giriyor bir gün salterlerim atti bana bu sekilde davranamazsiniz diye yüksek sesle çıkıştım hemen kapiyi kapat diye korktu rezil.olmaktan
Biz böyle git gelliyiz, bence size karisirsa mesela topuk sesi geliyor rahatsizim dedi, yapacak bir sey yok diyeceksiniz
Gerekirse birinin yaninda uste cikin siz benimle bu sekilde konusamazsiniz mobbing yapıyorsunuz diye. Özellikle baskasinin yaninda yapin duyulsun
Emekli olana kadar idare edin ama onun yerine dusunmeyin mesela kizar diye yaniniza gelemedim demeyin tamam bir sonrakinde boyle yaparim diyin, kizdi mi siz benden daha once bunu istemistiniz diyin evet efendim tamam vs demeyin arada cevap verin kizsa da tinlamayin
Baska bir birime gecme ihtimaliniz varsa dilekce verin ya da konusmak istiyorum deyip yanina gidin IK ya danisin yer değiştirme ile ilgili...
Sinmeyin yani, ben çözümü boyle buldum cirkefe cirkef olacaksin bazen salon hanımefendiligi yaramıyor bazisina

Back
X