- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şirket emekliliği dolan herkesi emekli yapıyor. Bir gün bile fazla bırakmıyor.emekli olacak mı peki![]()
Şirket emekliliği dolan herkesi emekli yapıyor. Bir gün bile fazla bırakmıyor.
emekli olup gidicek mi peki kesin?Bilmiyorum ama diğer arkadaşlarımın yöneticileri duyunca ben çağ dışı biriyle çalıştığımın farkına varıyorum.
Bazen iyi oldu iletişimi doğru kurabiliyorum diyorum hop 5 dakika sonra sinirli anlayamıyorum.
10 ay sonra emekli olacak. ama ben bu kadar dayanabilecek miyim bilmiyorum.
ben zaten aglatilmayan asistan gormedim bugune kadar. yoneticiler asistanlari uzerinden ego tatmini yapmaya bayilirlar. boşver. hatta bunun kufurlu olanini yazacaktim da tuttum kendimi. uzerine alinma..kisisel algılama. sen bildigin gibi yap. zaten 6 senedir sen herseyi ogrenmis olmalisin. o nedenle bugunluk soylediklerine cok kiymet verme. he de geç. isini yap. parani al. evine ailene evladina git..bence ayrilma isinden, en azindan baska is bulmadan, piyasa kotu, dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmayasin.Biraz fazla sabırlıyım.
Doğum iznine ayrıldığımda 2 sekreter alınmış biri 15 gün dayanmış diğeri 40 gün ben uğraşamayacağım demiş.
Farklı bir departmandaki arkadaşa fazla maaşla benim yerim teklif edilmiş ama reddetmiş.
Asgari ücret almıyorum piyasa şartlarına göre iyi elhamdüllilah 4 bin küsür.
cizi22 umarım dediğin gibi olur son 2 ay görmez gözü bende onu görmem. Sadece şu son zamanlarda dahada çıkılmaz yol aldı istifayı düşünüyorum ki yazdım da arkadaşlarım engel oldu insan kaynaklarından biraz daha sabret diyor sadece herkes... Umarım sabrın selamet olur