- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
- Konu Sahibi sassygirll
-
Çok teşekkür ederim,güzel dileklerin için Pasta yönünde uzmanlaştım diyebilirim.Binam da hep yaşlılar var o yüzden kapı önünde Merhaba,merhaba diyebiliyorumBen ücretsiz izin donemlerimde evde kısır,börek gibi çalışırken fazla vakit ayiramadigim ama eşimin de sevdiği tatları denemeye,farklı tatlılar yapmaya başladım.Koca tepsiyi ,tatlıyı kendimiz bitiremeyecegimiz için de güler yüzlü gördüğüm komsularima ya goturdum ya da onu kahveye çağırdım.(ben tek cagirmayi severim)Şimdi canım sıkıldı desem kapısını tiklatabilecegim ama benim müsaitlik durumuma saygı gösteren birkaç komşu edindim.Guzel birsey pisirseler tabak yapıp bana da gonderiyorlar.Konunu hatirliyorum (başka birinin konusunda deginmiştin) umarim herşey gönlünce gelişir.
Teşekkür ederim ben de arama taraftarıydımcalışmayan kadın ışe yaramaz dıye bır fıkre kapılmanız yanlış....calışan bayanlarda bır ışe yaradıkları ıcın cok mutlu degiller...bırkere o dusunceyı bır kenara bırakın..yogun tempoya alışmıs bırı olarak rahatlık garıp gelmıs size...bugunlerın tadını cıkarın...ış konusuna gelelım bence arayın...bazen arayıp sormak ışe yarıyabılıyor....bazen ısrarcı olmak lazım...kaybedecek birşeyınız yok ...nasılsa.
gonlunuze gore olur ınşTeşekkür ederim ben de arama taraftarıydım
Amin inşallahgonlunuze gore olur ınş
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ben de 4 tane yabancı dizi bitirdim.Örgü örmeyi çok seviyorum bana terapi gibi geliyor o kadar çok Bebek örgüsü yaptım ki bununla ilgili instgram hesabı açtım.Evet çok güzel hobi merkezleri var bende onların sayesinde amigrumiye başladımZaten mesleginiz var, bu sureci kendinize sikinti haline getirmek yerine firsata cevirin. Ben de sizin gibi universiteden beri calisiyorum. Turkiyenin en iyi universitelerinden birini bitirdim, universitede ise basladim, ardindan koklu bi firmada ise girdim derken bir donem cok sacma bir sekilde issiz kaldim ve aynen sizin gibi bi turlu bir sey bulamadim. İssizlik ulke gercegi. Ardindan uzun suredir ilgilenmek isteyip yapamadigim birkac seyle ilgilenmeye basladim, harika vakit gecirdim. O donem spora basladim ve hala yapiyorum duzenli, dikise merakim vardi etekler diktim susledim, bol bol dizi izledim harikaydi yani. Ardindan tekrar ise basladim. Bu donemi iyi degerlendirin, firsat olarak gorun. Cok fazla cikmayacak boyle firsatlar karsiniza. Bu arada ayni sehirdeymisiz, hobi malzemeleri satan cok guzel dukkanlar var insan kendini kaybediyor, bi gidip gezin :)
Yaa baya da bir sey yapiyorsunuz aslinda ne guzel istee? Takilmayin ise. Ben takildigima cok pismanim, eninde sonunda cikiyor is mesleginiz olduktan sonra. Aradaki bos vakitleri stresle harcamayin bosuna.Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ben de 4 tane yabancı dizi bitirdim.Örgü örmeyi çok seviyorum bana terapi gibi geliyor o kadar çok Bebek örgüsü yaptım ki bununla ilgili instgram hesabı açtım.Evet çok güzel hobi merkezleri var bende onların sayesinde amigrumiye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?