Küçük bir kanama alanı

Nur_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
70
53
88
31
Merhabalar ultrasona göre 7+2 haftalık hamileym bugün muayenem vardı doktorum küçük bir kanama alanı oluşmuş kanama gördünmü dedi. Ben dikkat ediyorum peçetede kan hiç görmedm ama ultrasona bakarak biraz oluşmuş dedi dr ve progestan kullan bir hafta dedi. Aslında önce ilaç vermycekti kanama görürsen gel dedi sonra tedbir olarak bir hafta kullan dedi fitil olarak sizler küçük bir kanama oldugunda ilaç kullandınız mı acaba

Merhabalar ultrasona göre 7+2 haftalık hamileym bugün muayenem vardı doktorum küçük bir kanama alanı oluşmuş kanama gördünmü dedi. Ben dikkat ediyorum peçetede kan hiç görmedm ama ultrasona bakarak biraz oluşmuş dedi dr ve progestan kullan bir hafta dedi. Aslında önce ilaç vermycekti kanama görürsen gel dedi sonra tedbir olarak bir hafta kullan dedi fitil olarak sizler küçük bir kanama oldugunda ilaç kullandınız mı acaba
Kullanıldı bazen vücut onu içindeki vitamini emebiliyormis bazen dışarı atabiliyormus sen yinede kullan kanama olmazsa korkma olursa doktorunuzla iletişime geçiniz

Merhaba arkadaşlar. Bende hamileyim bugün 7+6 olduk. Pazartesi yani 7 haftalikken utrasyonda bebeği gördük hata kalp atisinida gördüm dinledimde. Benimde rahimde kanama alanim vardı. Kadın bana biraz kanaman olabilir dedi. Ve dün akşam üzeri biraz kanamam oldu bugünde sarımsı bir akıntı oldu. O kadar endişeleniyorum ki. Nur kardeşim senin dışa vurdumu yada ne oldu. Yurt dışındayım burada ilaç falanda vermiyorlar :(

Merhaba arkadaşlar. Bende hamileyim bugün 7+6 olduk. Pazartesi yani 7 haftalikken utrasyonda bebeği gördük hata kalp atisinida gördüm dinledimde. Benimde rahimde kanama alanim vardı. Kadın bana biraz kanaman olabilir dedi. Ve dün akşam üzeri biraz kanamam oldu bugünde sarımsı bir akıntı oldu. O kadar endişeleniyorum ki. Nur kardeşim senin dışa vurdumu yada ne oldu. Yurt dışındayım burada ilaç falanda vermiyorlar :KK43:
Merhaba ben buraya yazdıktan üç gün sonra tekrar kontrole gittim başka bir doktora kanama alanı görmedi kaybolmuştu. ( dışardan da herhangi bir kanama görmedim )Çok geçmiş olsun progestan fitil alsanız iyi olur sanki

Canim ben yurt dışında yaşıyorum yaşadığım ülkede hiç birsey verilmiyor çok can sıkıcı

Canim ben yurt dışında yaşıyorum yaşadığım ülkede hiç birsey verilmiyor çok can sıkıcı
Anladım o zaman siz bol bol dinlenin doktorunuzla iletişimde olun aksi durumlarda inşallah sıkıntısız atlatırsınız

Doktorun verdiği ilaçlar ve bol bol dinlenme bence... Zaten yaşayacaksa, Allah ona ömür verdiyse zaten yaşıyor ☺️ Bol bol dua edelim 🤲

Aynen canım. Allah ne buyuruyorsa hersey o şekilde oluyor. Allah hayirlisininda hayırlı olanı nasip eylesin hepimize.

Back
X