küçük bir soru....

eslmeslm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
137
4
118
Eskişehir
20 haftalık hamileyim,bebeğimin hareketlerini ayaktayken hiç hissetmiyorum yatarkende sabahları bazen yan yattığımda karnıma yüklendiğimde hareketini hissedebiliyorum azıcık yani.... asıl sorum şu bebeğin kalp atışlarını hissetmek mümkünmü sabahları karnımda kalp atışı gibi ritmik atışlar hissediyorum mümkünmü bu acaba :69:

kalp atışını hissetmek mümkün değil bildiğim kadarıyla
o hissettiğin bebeğin hıçkırıklarıdır büyük ihtimalle

bu haftalarda az hissetmen normal ben ilk kıpırtıları 20 nci haftada hissetmiştim geç oynamıştı benim oğlum

Son düzenleme:
oyyyyyyyyy kıyamam ben oğluşuma hıçkırıyomu bide bu bebişşşş...nasıl mutlu oldum benn anlatamam hayır kalp atışı desenizde mutlu olurdum ama hıçkırması pek bi eğlenceli geldi bana....boncuğum benim.

canım muhtemelen hıçkırıyodur. kıyamam ona. o haftalarda zaten hareketler yeni yeni hissedilmeye başlanıyo bide düzensiz oluyor. normaldir yani merak etme. ilerleyen haftalarda çılgın gibi oluyorlar. biz 36 dayız mesela kızım fırıldak gibi ne ayakta dinliyo nede yatakta. onun için için rahat olsun....

evet canım emin olabilirsin hıçkırık
bebişin büyüdükçe dahada şiddetlenecek bu hıçkırıklar daha net hissedeceksin çok sevimli oluyo gerçekten:69:

teşekkürler güldeşeker valla çok keyiflendim ağzım kulaklarımda şu an. :)
misivam çok güldüm iletine 'fırıldak gibi ne yakata duruyor ne yatakta' ayy inaşallah benimkide kıpırdar iyice artık bazen sabah çok erken saatlerde hissediyorum bu pıt pıtları inan uykum açılıyor bir daha hissedermi diye uyumuyorum bile :) :)

Endıselenme cnm ılerıkı zamanlarda ayakata otururken yatarken yemek yerken vs hep hıssedeceksın :d

bizde 36 dayız benim kızımda sığmuıyor karnıma artık karnım bi o yana bi bu yana gidiyor bazen baş aşağı olduğu için ayakları habire geziniyo sağ tarafımda. efet canım ben ilk hıçkırık olduğunu anlamamıştım çok tuhaf oluyo benimki hala hıçkırır durur mesela bide tam başı aşağıda olduğu için daha tuhaf oluyor mesela

teşekkürler güldeşeker valla çok keyiflendim ağzım kulaklarımda şu an. :)
misivam çok güldüm iletine 'fırıldak gibi ne yakata duruyor ne yatakta' ayy inaşallah benimkide kıpırdar iyice artık bazen sabah çok erken saatlerde hissediyorum bu pıt pıtları inan uykum açılıyor bir daha hissedermi diye uyumuyorum bile :) :)

:))) şimdi pıt pıt uyandırıyo birazdaha geçsin öyle sağlam vuruyoki bızdıklar zıplatıyo valla. çok güzel bir duygu. allahım herkese nasip etsin bu duyguyu. harika....

ayy inşallah bende burda çok kıpırdak benim oğlum diye yorum yazabilirm ileride. yarın kontrole gidicez oğuşumu göreceğim inş. çok heyecanlıyım doktoro gitmek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı :) :) :) :) :) :)

kucukinsan.com da okumuştum galiba, 20.haftadan sonra bebeğin kalp atışları dinlenebilir diyordu, babası tuvalet kağıdı rulosu gibi bir şeyle rahatça duyabilir yazıyordu. Biz denedik, duyamadı gerçi de.. :)

fiyonkcuk çok şaşırıdm babanın ruloyla duyabilme ihtimaline iilginç yani bende o siteye çok sık girerim ama kaçırmışm bu bilgiyi demek denemekte yarar var.

20 haftalık hamileyim,bebeğimin hareketlerini ayaktayken hiç hissetmiyorum yatarkende sabahları bazen yan yattığımda karnıma yüklendiğimde hareketini hissedebiliyorum azıcık yani.... asıl sorum şu bebeğin kalp atışlarını hissetmek mümkünmü sabahları karnımda kalp atışı gibi ritmik atışlar hissediyorum mümkünmü bu acaba :69:

Bende 20 haftalık hamileyim bende aynı şeyleri hissediyprum yatarken.Kalp atışı olduğunu düşünüyorum doktora da sordum hissedebilirsin çok normal vücudunda artık 2 kalp atıyor dedi

kalp atışını hissetmek mümkün değil bildiğim kadarıyla
o hissettiğin bebeğin hıçkırıklarıdır büyük ihtimalle
bu haftalarda az hissetmen normal ben ilk kıpırtıları 20 nci haftada hissetmiştim geç oynamıştı benim oğlum

Bebeğin hıçkırıkları olduğunu sanmam çünkü 2 saat boyunca da yatsan kesintisiz devam ediyor test edilip onaylandı.Ve zaten aralıklı değil,devamlı olan bişey ..ben hıçkırıkların bebeğin hareketleri gibi olduğunu duymuştum yani arka arkaya gelen tekmeler gibi ama bizim hissettiğimiz resmen kalp atışı ritminde ve içten hissedilen bişey

evet algidam haklısın bende doktor kontrolüne gittiğimde aynı şeyi söyledi doktor kan daarları genişlediği için bebeğin atışını duyuyorsundur dedi.yani hıçkırık değilmiş. ayy bugün ayrıntılı ultrasona girdim bizim ufaklık göstermiyor yüzünü kapatmış elleriniyüzüne çok utangaç oğlum olcak herhalde.doğru düzgün göremedim bi yüzünü yaramazımın

ayy benm bebeğim hala hareket etmiyor yani ediyosada ben hissemiyorum 22.haftama girdim bu kız nazlı olcak sanırım..ne zaman hissedicem acaba???:emir_bebek:

evet algidam haklısın bende doktor kontrolüne gittiğimde aynı şeyi söyledi doktor kan daarları genişlediği için bebeğin atışını duyuyorsundur dedi.yani hıçkırık değilmiş. ayy bugün ayrıntılı ultrasona girdim bizim ufaklık göstermiyor yüzünü kapatmış elleriniyüzüne çok utangaç oğlum olcak herhalde.doğru düzgün göremedim bi yüzünü yaramazımın

benim oğlanda aynı şekilde elini yüzünü kapatıyor ^^ doktor bi daha ki sefere gelirken tatlı şeyler ye dedi...çikolata,lokum,helva vb şeyler bebeği hareketlendiriyormuş.

Back
X