teşekkürler güldeşeker valla çok keyiflendim ağzım kulaklarımda şu an. :)
misivam çok güldüm iletine 'fırıldak gibi ne yakata duruyor ne yatakta' ayy inaşallah benimkide kıpırdar iyice artık bazen sabah çok erken saatlerde hissediyorum bu pıt pıtları inan uykum açılıyor bir daha hissedermi diye uyumuyorum bile :) :)
20 haftalık hamileyim,bebeğimin hareketlerini ayaktayken hiç hissetmiyorum yatarkende sabahları bazen yan yattığımda karnıma yüklendiğimde hareketini hissedebiliyorum azıcık yani.... asıl sorum şu bebeğin kalp atışlarını hissetmek mümkünmü sabahları karnımda kalp atışı gibi ritmik atışlar hissediyorum mümkünmü bu acaba
kalp atışını hissetmek mümkün değil bildiğim kadarıyla
o hissettiğin bebeğin hıçkırıklarıdır büyük ihtimalle
bu haftalarda az hissetmen normal ben ilk kıpırtıları 20 nci haftada hissetmiştim geç oynamıştı benim oğlum
evet algidam haklısın bende doktor kontrolüne gittiğimde aynı şeyi söyledi doktor kan daarları genişlediği için bebeğin atışını duyuyorsundur dedi.yani hıçkırık değilmiş. ayy bugün ayrıntılı ultrasona girdim bizim ufaklık göstermiyor yüzünü kapatmış elleriniyüzüne çok utangaç oğlum olcak herhalde.doğru düzgün göremedim bi yüzünü yaramazımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?