küçük bir sorun

sea_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2007
278
5
118
44
en çok takip edilen bölüm olduğu için buraya yazıyorum...
kızım 5 yaşında ve hafif derecede düztabanlık var doktor ortopedik ayakkabı giymesini öneriyor,fakat normal fiyatlarda güzel bir ortopedik ayakkabı çok zor buluyoruz, 2 yıldır istanbulda yaşıyoruz ve yaşadığım mahallede 3 tane büyük alışveriş merkezi var ama içlerinde sadece çocuk ayakkabısı satan bir mağaza yok maalesef,model beğeniyoruz numarası kalmamış oluyor, ayakları hızlı büyüyor bu sene anaokuluna başlayacak şimdiden ayakkabı stresi sardı beni, geçen hafta 2 gün dolaştım ayakkabı için ne özdilek kaldı ne boyner ne ayakkabı dünyası ,,,

istanbulda yaşayan arkadaşlar bilir şişli,levent ,beşiktaş civarında başka semtlerde olabilir bildiğiniz büyük bir çocuk ayakkabıcısı var mı , ünlü markaların çok cici spor ayakkabıları var ama maalesef ortopedik olmadığı için alamıyoruz

İstanbul bilemiyorum ama bursada sebatı ve İlhan paşaoğlu var

Bir de Tabanlıklar var silikonlu onları koyuyorsun içine ayakkabının ortoprdik oluyor

Ben kullandım ama yetişkinim tabii

Ha bir de şimdi aklıma geldi kifidis te var ama fiyatlar çooook yüksek zira oğlum 1,5 yaşında iken aldığımız pahalılıkta bir ayakkabıya halen ulaşamadık şimdi 5 yaşında

ortopedik ayakkabı için kifidis bir numaradır.. ama arkadaşın dediği gibi oldukça pahalı..

Mall of istanbul da sirf cocuklar icin ortopedik ayakkabi magzasi var oraya bakabilirsiniz

silikon tabanlık da mantıklı aslında hiç aklıma gelmedi sağolsun doktorumuz da hiç söylememişti...

mall of istanbula haftasonu gidebiliriz ben levent te oturuyorum kendim gidemem herhalde istanbulun avrupa yakası giriş taraflarına yakın önünden geçtik birçok kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…