Bence de şunlar alınmalı. Özellikle markalarla yazıyorum hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz hem yorumunuz varsa uyarın baştan diye:) ok dediklerim alıp hallettiklerim bu arada
1-
Tost Makinesi (Ekmek kızartma makinesine gerek yok, ilk etapta ızgara olarak da kullanırım) - Korkmaz, Tefal arasında kaldım, ama kesin olarak üstten bastırılabilen tiplerden alacağım)
2-
Çay Makinesi (Kettle olarak da kullanırız) - Tefal ve Korkmaz arasındayım bunda da
3-
Arçelik Telve (türk kahvesini çok sevdiğimiz için lükse girse de almayı çok istiyoruz) - Arçelik yani:)
4- Rondo - ok-hediye gelmişti ondan blender seti gibi değil ayrı ayrı alacağım sanırım -Tefal
5-
Blender&mikser (tatlı pasta yapmayı severim ondan kötü bişey almak istemiyorum, 3lü rondolu olanların mikseri yetersiz kalabiliyormuş ondan ikili olarak mikser teli ince olmayıp daha dayanıklı olanlardan almayı düşünüyorum) - Braun, Philips, Tefal arasındayım. Homend nasıl olur ne dersiniz?
6- Ütü - ok (Philips Azur)
7- Saç Kurutma makinesi - ok (Arzum)
8-
Mikrodalga Fırın - bunda marka düşüncem yok dünyaları yapmayı düşünmüyorum beyaz eşyayı hangi marka alırsam aynı yerden alabilirim veya uygun gördüğüm bi kampanyadan alabilirim. Mikrodalgada sadece çalıştığım için eve gelince buzluktan aceleyle indirdiklerimin buzlarını çözdürmek ve basit yemekleri ısıtmak olacak..
9-
El Süpürgesi - bunu da ben değil de nişanlım çok istiyor diye alacağız, yoksa bence de çok aciliyeti yok
10 -
Elektrik süpürgesi - bu da Fakir olacak sanırım, veya Philips, Samsung ama 300-350 liradan fazla vermek istemiyorum..
11- Katı meyve sıkacağı - ok- Bu da bekar evinden kalma nişanlımın Felix marka vardı, gayet kullanışlı. Zaten üşengeç olduğumuz için kırk yılın bir başı heveslenip yapacağımız bişey için dünya para vermeye gerek yok, gayet güzel sıkıyor her meyveyi havucu bile:)
12- Waffle makinesi - ok -Neden niçin diye sormayın ben waffle'ı çok sevdiğim için taa öğrenciyken aldığım yegane çeyizim. Tabi kullandım ama kendi evime de götürürüm onu:)
Bana çok abartmadım çoğu şeyi almıyorum(fritöz, kettle, ekmek kızartma makinesi, yoğurt-mısır patlatma-ekmek yapma makineleri vs)vgibi gelmişti ama toplayınca baya bi kalem çıkıyor arkadaşlar, allah yardımcımız olsun. Gerçi etraftan sürekli liste çıkar işine yarayacak şeyleri alalım diyorlar çok da güzel ihtiyaç listesi maddesi olabilirler ama:)