Kucuk fasulyem gelıyo :)

EstosHB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
18
0
86
Almanya
Herkese selam

gecen gun hamilelik belirtileri bolumune bebekmi yoksa pisikolojik hismi diye yazmistim... bebek mis :) dun bebegimi gordum. doktorum ben test yaptiktan sonra kan testi yapmadi ultrasonla asagidan kontrol etti ve evet burda olagan ustu bisey var dedi :) daha sonra yine kan aldi ama herhangi bir hastalik varmi diye arastiracaklarmis.. ayin 17 sinde birdaha termin verdi. bide idrar istedi sanirim idrar yollarinda bir sorun varmi diye bakicaklarmis.. yogurt yememi sade sut tuketmememi ve cig etten uzak durmami soledi.( zaten bende her ikisinide tuketmiyorum :) umarim ALLAH hepinize bunu kismet eder....:sm_cool:kaydirigubbakcemile2

Hayırlı olsun. Sağlıklı şekilde kucağına almak nasip etsin Rabbim. Darısı başımıza. Amin.

hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar. ama hala ben bile inanamiyorum. Turkiyede evlenmeden once bir kac doktora gitmistim. prolaktinim cok yuksek oldugu icin cocugumun olmasi zor olabilirmis. ilk zamanlar bende korktum ama hicte doktorun dedigi gibi olmadi 2 ayda hamile kaldim :) Zumrut senide tebrik ederim. ALLAH bi an once olmayanlarada nasip etsin... ve ufacik bir tavsiye iliskiden sonra sakin yataktan kalkmayin hatta uyumadan once yapin ve sabaha kadar olece uyuyun. sanirim bende bunun etkisi oldu 4 gun hic iliski olmadi 4 gunun sonunda oldugunda hamile kaldim.. doktorumda bunu onayladi:):):)turkbayragi

arkadaşlar ikinizide tebrik ediyorum hayırlı olsun rabbim bizlerde nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…