Kücük kaynima abi dememi istiyorlar

bence seninki farklı bi durumdur. yaş farkı az ya, nişanlın seni kardeşinden kıskanmasın diye olabilir. oluyo öyle şeyler =)

ayy abimin nişanlısı yazmışsın, ben nişanlımın abisi olarak okuduğum için böyle bi cevap yazdım, pardon :D

Amannnn hitap etmeyiverrr..cok mu lazimm..ama tekk emir vermesi istekleri bununla sinirli mi kalcakk...zannetmiorum cnmm simdiden boleysee evlenincee kafayi yediirir bu kadin sana...cunku ole olur kaynana ve esler evlenince degisrlerr ama bunlarin hic iyi yonde degisenine simdiye kadr hic rastlanmamisss...nisanlinin tavri onemlii bi de iii dusunn daha yeni nisanliymisinnn zaten

şaka gib tabiki demeyeceksin ve bnun için savaş ver.ben benden 5 yaş küçük kaynıma adıyla hitep ederim.ma bir yaş büyüğüme abi diyorum onun isteği üzerine.ama bir kere eşimin annnanesi benden küçük görümcme abla de demişti.hatta görümcemde yanımdaydı baya tiye aldı.12 senelik gelinim düşün yani.bence dememelisin.ama eşimin yöresinde öyle şeyler var.kendinden küçüğe eskiden derlermiş.

lakiiin hangi devirde yaşıyoruz sakın deme.ağırlığını koy.Nişanın bozulacaksa da bozulsun.

iyi artık 13 yaşındaki çocuk da sana yenge,abla demesin
isminle hitap etsin:37:
bence şimdiden tavrını koy her dediklerine tamam deme bence ilerde daha farlı istekleriçıkar

yok artık daha neler! ne geri kafalı insanlar! ben terbiyesizlik olarak algılarım bunu resmen.çocuk musun da sana akıl veriyor kim ki o ya daha dur sadece nişan yapılmış!
ben olsam orada kibarlık falan yapmam haddini bildiririm.çünkü daha şimdiden böyle diyen biri onca bundan anlar! bence dikkatli ol canım.iyi niyetin suistimal edilecek gibi!

ayni olayi tek yasayan ben degilmisim demekki.... benim kaynim o kadar kücük degil ama yine de bizimkiler de tutturmustu abi diyeceksin diye.. o da küsmüstü, ben demiyorum diye.. ha bir de pasamin ayagina gidecekmis benim annem babam ona hosgeldin diyceklermis.. gerci gittik yoldan geldiler diye, evde degildi sürtük ama olsun.. onun bahanesi her zaman gecerlidir...

bana elini öptürmüslerdi.. hatirladim da simdi... ben ne malmisim..

keske ben de senin gibi yolun basinda olsaydim... pilimi pirtimi bile birakir son sürat uzaklasirdim.. :50::50::50::50::50::50:

ayni olayi tek yasayan ben degilmisim demekki.... benim kaynim o kadar kücük degil ama yine de bizimkiler de tutturmustu abi diyeceksin diye.. o da küsmüstü, ben demiyorum diye.. ha bir de pasamin ayagina gidecekmis benim annem babam ona hosgeldin diyceklermis.. gerci gittik yoldan geldiler diye, evde degildi sürtük ama olsun.. onun bahanesi her zaman gecerlidir...

bana elini öptürmüslerdi.. hatirladim da simdi... ben ne malmisim..

keske ben de senin gibi yolun basinda olsaydim... pilimi pirtimi bile birakir son sürat uzaklasirdim.. :50::50::50::50::50::50:

ayy inaanmiorum bende tek uzayli bnimkileri saniodum demek senin kaynanan olcak o uzaylida benimki gibi bir antik vay be insanlar vallah kafayi yemis ya ama onlar istiiyo diyede herseyi yapcak deyiliz dimi ama insanin kendine olan saygisi bile azalir yaw

Ya nedir bu bizim kaynanalardan çektiklerimiz ya akıl var mantık var 10 yaş küçük birine abi denir mi ya. Allahım bi kanun çıksada kaynanaları gelinlerle görüştürmesinler ya nolur ya bıktım artık kaynana kelimesinden tiksinir oldum ya. Sende yol yakınken ya tavrını koy uzaklaş yada arkana bakmadan kaç evlendikten sonra daha zor olur inan :43:

daha yolun başındasın şimdiden böyleyse bir de evlensen neler olacak. daha da neler 13 yaşındaki çoçuğa abi mi denirmiş, birde sen saygı çerçevesinde istediğin gibi hitap edersin. bence hemen ailene söyle onlar da bilsinler ona göre tarvır koysunlar, daha söyleyecek çok şey varda yazmayayım, benim eşimin abisi benden 14 yaş büyük hiçde abi demem adıyla hitap ederim. ama saygısızlıkta yapmam ne abiliği yapmışta abi diyeyim.

o zaman bundan sonrada onlarda sana sultanım deyip eteklerini öpsün:)))))))))

abi dersin,abla dersin,kendinden küçüklere yenge dersin,suç sende olmadığı halde gidip el öpüp özür dilersin,hep ezik gibi yaşamaya mahkum olursun.iyi düşün.....

ayy inaanmiorum bende tek uzayli bnimkileri saniodum demek senin kaynanan olcak o uzaylida benimki gibi bir antik vay be insanlar vallah kafayi yemis ya ama onlar istiiyo diyede herseyi yapcak deyiliz dimi ama insanin kendine olan saygisi bile azalir yaw

evet insan tek olmadigini görünce sasiriyor da aslinda.. diyorsun bu insanlik disi hareketi bunladan baskasi yapamaz diye ama yapabilenler de varmis demekki... yani yaptiklari her türlü baskiyi SEVGi-SAYGI arkasina sakliyorlar... benim kayinbabam tv'de bir sey gördü.. ve nasil yirtiyor kendini.. olay su: gelin sofrayi hazirlar her seyi koyar.. evi de kalabaliktir, en önce evin büyügü oturur sofraya, pesinden karisi oglu kizi enigi cücügü hepsi oturur.. ama gelin kapinin agzinda dikilir, herkes baslar gelin kapinin agzinda dikilir... ta ki sözümona sofranin büyügü cagirana kadar...

bizimki parcaliyor kendini, iste saygi budur, gelenek görenek budur, dogru olan budur vs vs.. Esimin üvey amcasi da ordaydi o an.. Allah razi olsun adam kizdi XX abi o nasil laf öyle herkes oturacak kizcagiz bekleyecek saygi felan degil bu düpedüz cahillik dedi..

ha su var dedim ya üvey amcasi diye, hem bunlarin kanindan degil adam hem de kendinin üc tane güzeller güzeli kizi var... esi de alman.. yani yapi farkini anlamamak icin aptal olmak lazim.. ben mesela.. aotalin önde gideniymisim.. anlamamisim.. keske o zamanlarda burda üye olsaydim, belki bir kac abla-kardes uyarirdi da beni onca hakareti ve sayamayacagim bir sürü seyi yasamazdim :50::50::50::50::50:

Arkadaslar snirim kafayi yemek üzereyim,
erkek arkadasimla gecen hafta nisanlandik ve annesi nisanlanir nisanlanmaz geldi yanima dediki metine abi diceksin metin dedigimde kaynim oluyor kendisi daha henüz 13 yasinda benim kendi kardeslerimden bile kücük, bende dedim hayatta demem ne alaka nisanlimda demicek dedi kadin dahalen diyorki yok abi dicek torunum olursada isimleri söyle böyle olcak allahim ya saka gibi ben nerden cattin ne günah isledim bilmiyorumki yemin ederim aglama krizlerim geliyor zoruma gidiyor, ha demem abi falan ama ayip ya belki ben o cocukla cok iyi anlascakdim böyle yaparak ondanda nefret ettiriyorlar simarigin teki zaten benden 10 yas kücük ben onun neyine abi dicekmisim ne alaka hangi devirde kaldik ya bana gelmis kayinvalidem diyo abi diceksin güldüm diyor ne gülüyon demicen mi demicem tabi dedim ben gittikden sonra arkamdan yine demis abi dicek diye ayyyy siz söyleyin napim ben he ne istiyor bunlar benden ya demem zaten abi falan annem duydu bu konuyu delirdi nerde görülmüs baban duymasin vallah cok kötü olur böyle bisye izin vermeyiz falan dedi :43:

cnm ya zor bir durum. bende dört yıl önce yaşamıştım aynı sorunu. eşimin iki erkek kardeşi var. bende 6 yaş küçükler. kaynanam onlara abi dememi istedi. ben kabul etmedim. eşimde annesini destekledi. kaynanamla çatıştık bu konuda. ben abi demediğim için onlar da bana gelin diye hitap ettiler.araya başka meseleler de girdi küstük ve uzunca bir süre konuşmadım, evine gitmedim, evimede gelemedi haliyle. şimdi eşimin kardeşlerine ismiyle hitap ediyorum. asla onlara abi demem. şımarık kaynanamın egosu tatmin olsun diye.

cnm ya zor bir durum. bende dört yıl önce yaşamıştım aynı sorunu. eşimin iki erkek kardeşi var. bende 6 yaş küçükler. kaynanam onlara abi dememi istedi. ben kabul etmedim. eşimde annesini destekledi. kaynanamla çatıştık bu konuda. ben abi demediğim için onlar da bana gelin diye hitap ettiler.araya başka meseleler de girdi küstük ve uzunca bir süre konuşmadım, evine gitmedim, evimede gelemedi haliyle. şimdi eşimin kardeşlerine ismiyle hitap ediyorum. asla onlara abi demem. şımarık kaynanamın egosu tatmin olsun diye.

ayen katiliyorum canim bende abi demedim demicemde kaynanam beni yönetemez okadarda deyil o kim oluyoda ban
a ki
me nasil hitap etcegimi ögretsin dimi ama bak yine sinir oldum allahim ne cahil insanlar var bide kötü olan bu cahiller sadece bnm basimda deilmis

Back
X