oooooff off ne günlere kaldık kaynın sana ne diycek isimle mi hitap edecek yok artık![]()
hişşş yingiee bana bi su getir demezse iyidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooooff off ne günlere kaldık kaynın sana ne diycek isimle mi hitap edecek yok artık![]()
hişşş yingiee bana bi su getir demezse iyidir
bence seninki farklı bi durumdur. yaş farkı az ya, nişanlın seni kardeşinden kıskanmasın diye olabilir. oluyo öyle şeyler =)
,
yenge dese yine iyi adı ile hitap edip "sevgi su getir gız" derse annesinden yüz bulup söyler söyler valla![]()
ayni olayi tek yasayan ben degilmisim demekki.... benim kaynim o kadar kücük degil ama yine de bizimkiler de tutturmustu abi diyeceksin diye.. o da küsmüstü, ben demiyorum diye.. ha bir de pasamin ayagina gidecekmis benim annem babam ona hosgeldin diyceklermis.. gerci gittik yoldan geldiler diye, evde degildi sürtük ama olsun.. onun bahanesi her zaman gecerlidir...
bana elini öptürmüslerdi.. hatirladim da simdi... ben ne malmisim..
keske ben de senin gibi yolun basinda olsaydim... pilimi pirtimi bile birakir son sürat uzaklasirdim..![]()
ayy inaanmiorum bende tek uzayli bnimkileri saniodum demek senin kaynanan olcak o uzaylida benimki gibi bir antik vay be insanlar vallah kafayi yemis ya ama onlar istiiyo diyede herseyi yapcak deyiliz dimi ama insanin kendine olan saygisi bile azalir yaw
Arkadaslar snirim kafayi yemek üzereyim,
erkek arkadasimla gecen hafta nisanlandik ve annesi nisanlanir nisanlanmaz geldi yanima dediki metine abi diceksin metin dedigimde kaynim oluyor kendisi daha henüz 13 yasinda benim kendi kardeslerimden bile kücük, bende dedim hayatta demem ne alaka nisanlimda demicek dedi kadin dahalen diyorki yok abi dicek torunum olursada isimleri söyle böyle olcak allahim ya saka gibi ben nerden cattin ne günah isledim bilmiyorumki yemin ederim aglama krizlerim geliyor zoruma gidiyor, ha demem abi falan ama ayip ya belki ben o cocukla cok iyi anlascakdim böyle yaparak ondanda nefret ettiriyorlar simarigin teki zaten benden 10 yas kücük ben onun neyine abi dicekmisim ne alaka hangi devirde kaldik ya bana gelmis kayinvalidem diyo abi diceksin güldüm diyor ne gülüyon demicen mi demicem tabi dedim ben gittikden sonra arkamdan yine demis abi dicek diye ayyyy siz söyleyin napim ben he ne istiyor bunlar benden ya demem zaten abi falan annem duydu bu konuyu delirdi nerde görülmüs baban duymasin vallah cok kötü olur böyle bisye izin vermeyiz falan dedi![]()
cnm ya zor bir durum. bende dört yıl önce yaşamıştım aynı sorunu. eşimin iki erkek kardeşi var. bende 6 yaş küçükler. kaynanam onlara abi dememi istedi. ben kabul etmedim. eşimde annesini destekledi. kaynanamla çatıştık bu konuda. ben abi demediğim için onlar da bana gelin diye hitap ettiler.araya başka meseleler de girdi küstük ve uzunca bir süre konuşmadım, evine gitmedim, evimede gelemedi haliyle. şimdi eşimin kardeşlerine ismiyle hitap ediyorum. asla onlara abi demem. şımarık kaynanamın egosu tatmin olsun diye.