- 9 Kasım 2016
- 1.185
- 1.895
- 53
Merhaba oncelıkle gebelıgın hayırlı olsun benım hamılelıgımcok şükür saglıklı bı şekilde devam etti sona yaklastık hatta.herkes 5-6 haftada kalp atısı duyarken biz 8.haftada kalp atısını duyduk benımde bır hafta gerıdeydı bebegım kalp atışı duyulduktan sonra bi problemımız olmadı bılıyorum beklemesı zor ama biraz daha bekle içini de ferah tut her hamılelık aynı olmuyor bazısı onde bazısı geride olabılıyormus bunu ogrenmiş oldum bende.eger beta yukselıyorsa ve 5000 uzerıne cıkıldıgında kese gorulup kalp atısı duyulursa hiç korkma.kürtaj içinde acele etme derim hatta tek doktora baglı kalmayıp basla doktorada bı gorun. Hakkında hayırlısı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinMerhaba
Şuan 7+3 günlük hamileyim. Gecen hafta pazartesi yani 6+5 iken doktora gittim. Gebelik kesemin bir hafta da 3mm büyüdüğünü öğrendim yani 5.22 mm di. Doktor gec döllenme oldugunu söyledi . Bir hafta daha bekleyelim dedim . Yani gebelik kesesi 1 hafta geriden geliyor. Çarşamba günü beta hcg baktırdım 4016 cıktı. Böyle olupta sağlıklı gebelik geçiren varmı ? Haftaya kürtaj olucam en olmadı hayırlısı buymus diyeceğimsenin nasıl oldu sağlıklı mı bebeğin