Küçük kese acil cvp ltfn

Merhaba
Şuan 7+3 günlük hamileyim. Gecen hafta pazartesi yani 6+5 iken doktora gittim. Gebelik kesemin bir hafta da 3mm büyüdüğünü öğrendim yani 5.22 mm di. Doktor gec döllenme oldugunu söyledi . Bir hafta daha bekleyelim dedim . Yani gebelik kesesi 1 hafta geriden geliyor. Çarşamba günü beta hcg baktırdım 4016 cıktı. Böyle olupta sağlıklı gebelik geçiren varmı ? Haftaya kürtaj olucam en olmadı hayırlısı buymus diyeceğim :KK43: senin nasıl oldu sağlıklı mı bebeğin
Merhaba oncelıkle gebelıgın hayırlı olsun benım hamılelıgımcok şükür saglıklı bı şekilde devam etti sona yaklastık hatta.herkes 5-6 haftada kalp atısı duyarken biz 8.haftada kalp atısını duyduk benımde bır hafta gerıdeydı bebegım kalp atışı duyulduktan sonra bi problemımız olmadı bılıyorum beklemesı zor ama biraz daha bekle içini de ferah tut her hamılelık aynı olmuyor bazısı onde bazısı geride olabılıyormus bunu ogrenmiş oldum bende.eger beta yukselıyorsa ve 5000 uzerıne cıkıldıgında kese gorulup kalp atısı duyulursa hiç korkma.kürtaj içinde acele etme derim hatta tek doktora baglı kalmayıp basla doktorada bı gorun. Hakkında hayırlısı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin

Merhaba oncelıkle gebelıgın hayırlı olsun benım hamılelıgımcok şükür saglıklı bı şekilde devam etti sona yaklastık hatta.herkes 5-6 haftada kalp atısı duyarken biz 8.haftada kalp atısını duyduk benımde bır hafta gerıdeydı bebegım kalp atışı duyulduktan sonra bi problemımız olmadı bılıyorum beklemesı zor ama biraz daha bekle içini de ferah tut her hamılelık aynı olmuyor bazısı onde bazısı geride olabılıyormus bunu ogrenmiş oldum bende.eger beta yukselıyorsa ve 5000 uzerıne cıkıldıgında kese gorulup kalp atısı duyulursa hiç korkma.kürtaj içinde acele etme derim hatta tek doktora baglı kalmayıp basla doktorada bı gorun. Hakkında hayırlısı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Cevabın için teşekkür ederim bende pazartesi giseceğim inşallah hayırlı haberler alırım hiç ümidim yok ama hayırlısı diyorum sizleri görünce umutlanıyorum forumdan cıkınca yine kürtaj olacagım geliyor aklıma

Merhaba oncelıkle gebelıgın hayırlı olsun benım hamılelıgımcok şükür saglıklı bı şekilde devam etti sona yaklastık hatta.herkes 5-6 haftada kalp atısı duyarken biz 8.haftada kalp atısını duyduk benımde bır hafta gerıdeydı bebegım kalp atışı duyulduktan sonra bi problemımız olmadı bılıyorum beklemesı zor ama biraz daha bekle içini de ferah tut her hamılelık aynı olmuyor bazısı onde bazısı geride olabılıyormus bunu ogrenmiş oldum bende.eger beta yukselıyorsa ve 5000 uzerıne cıkıldıgında kese gorulup kalp atısı duyulursa hiç korkma.kürtaj içinde acele etme derim hatta tek doktora baglı kalmayıp basla doktorada bı gorun. Hakkında hayırlısı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin[/QUO
Benim kan sonucum 4016 cıktı :KK43:

Benim kan sonucum 4016 cıkmıstı çarsamba günü :KK43:

Benim kan sonucum 4016 cıkmıstı çarsamba günü :KK43:
Durumun kesinleşmeden hiç umutsuzluga kapılma. Hersey Allahtan iyisi de kötüsü de . Hayırlısı olsun hakkınızda kac oldugu onemlı degıl onemlı olan betanın artıyor olması.tekrar bi doktorla gorusun bu haftalarda boyle şeyler olabılıyor

Durumun kesinleşmeden hiç umutsuzluga kapılma. Hersey Allahtan iyisi de kötüsü de . Hayırlısı olsun hakkınızda kac oldugu onemlı degıl onemlı olan betanın artıyor olması.tekrar bi doktorla gorusun bu haftalarda boyle şeyler olabılıyor
Devlette gittim bi doktara salak dış gebelik dedi. O yüzden pazartesiyi bekliyorum inşallah hayırlı haberler alırım ..​

Devlette gittim bi doktara salak dış gebelik dedi. O yüzden pazartesiyi bekliyorum inşallah hayırlı haberler alırım ..​
Benimde ilk gıttıgım devlet hastanesıydı ıkı gun arayla kan aldı sonra hastaneye yatırcam dedi yatmadım bende.dış gebelık olabılmesı ıcın agrı ve kanama da olması gerekır. Herhangi bi sorunun yoksa hiç şüphelenme dıs gebelıkten.ben 3.doktorda istediğim şeyleri duyabıldım ve 8.haftaydı. Biraz sabretmek gerekıyor malesef.

Benimde ilk gıttıgım devlet hastanesıydı ıkı gun arayla kan aldı sonra hastaneye yatırcam dedi yatmadım bende.dış gebelık olabılmesı ıcın agrı ve kanama da olması gerekır. Herhangi bi sorunun yoksa hiç şüphelenme dıs gebelıkten.ben 3.doktorda istediğim şeyleri duyabıldım ve 8.haftaydı. Biraz sabretmek gerekıyor malesef.
Aynen canım bende öyle yapıcam nasipse bekleyeceğim :KK200: umut oldun bana teşekkürler ☺️

Back
X