Küçük kuzenim ve izledikleri

metallive

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
288
7
0
Bursa
9 yaşında bir erkek kuzenim var bir süre bizde kalıyor bugün Youtube'a girdim ve önerilenler kısmında hep cinsellikle ilgili videolar gördüm o zaman anladım zaten geçmişe baktım ve artık çocuk oynadığı oyunlardan çok cinsellik ve kadınlar üzerine videolar izler olmuş. Çok şaşırdım ve üzüldüm henüz yaşı çok küçük.

Sizlere sorum şu, bu alışkanlıktan çocuk nasıl uzaklaştırılabilir? Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
içerik silinmiş

sorun çözüldü sanırım ? bu arada müstehcen videolar filan mı izliyormus cnm ?

Aynen canım ben de bizim bilgisayarda gördüm ve çok şaşırdım. Yaşının çok küçük olması beni şaşırttı ve beklemezdim elbette. Aile büyükleri ile halletmeye karar verdim o yüzden konu içeriğini sildim.

Erkek. Maalesef gördüm ki artık oynadığı oyunlardan çok cinsel içerikli videolar peşinde. :50:

benim en yakın arkadaşımın kız kardeşide izliyormuş kısa süre sonra kendi kendine bırakmıs izlemeyi

kücük yaslarda meraktan olabiliyor

aile büyüklerine taşıycaksın madem tepkileri cok kötü olmaz mı sence ??

Her ne yapacaksan çocuğu utandırmadan ve hissettirmeden yap. Bu yaşlarda yaptıkları o kadar normal ki, biz bile normal olduğunu kabullenemediğimiz için çocukların bu konulardaki düşüncelerini daha bu yaşta kalıplaştırıyoruz. Kısacası çocuğun psikolojisini bozmayın; bu yaşlarda yaşadığı ufacık bir travma bile bu konularda bir ömür sorun yaşamasına sebep olabiliyor.

Back
X