Çocuk Hastalıkları kücük melek

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.003
2.995
333
Hayirli sabahlar hanimlar.
simdi arkadasim aradi cok üzgünüm. Arkadasimin 1bucuk aylik bebegi hipoplastik sol kalp sendromu ile dünyaya geldi. 5günlükken ameliyat oldu burayada yazmistim dua istemistim sizden. 3 haftadir yogunbakimdan cikmisti durumu gayet iyidi. Bugun gece cigerindeki degerler yine düsmüs tam eve gitceklerdi sabah simdi yine makinaya baglamislar. Daha evini bile görmedi kuzum. Bu hastalikla bilgisi olan varmi. Okadar korkuyorumki bsy olcak diye. Arkadasim bitik durumda. Insanin caresiz olmasi nekadar kötü bsymis. Ona nsl moral verebilirim napabilirim hic bilmiyorum. Bu hastalik hakkinda bi bilginiz varmi düzelen varmi. Yardimci olursaniz sevinirim:KK42:

Gecmis olsun arkadasinizin bebegi icin...bu rahatsizlikla ilgili bir bilgim yok maaalesef..ama minik bebegin sagligina kavusmasi icin cani gonulden yasin okuyacagim Allah birbirini tanimayan kullarin birbirleri icin ettikleri dualari kabul edermis derler..bebegin adinida yazsrsaniz isterseniz ozelden yazin rahatsiz olmamak adina...

Back
X