• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Oğlum

Cocuklarinizi kademe kademe soguga alistirin. Cuzzam,veba,kanser degil sonucta hepi topu soguk.
Yemin ederim bazi evlere gittigimde saunaya girmis gibi oluyorum.
Hele cocuklarin hali perisan. Suratlar domates gibi kirmizi. Cogu cocugun anneleri yuzunden antibiotik bagimlisi oldugunu dusunuyorum.
Yanlis anlamayin sizi suclamak istemiyorum ama soguktan bu kadar korkmak sacma degil mi?
Sizce de biraz suclu ellerinde ter bezleri,atletlerle dolasan anneler degil mi?
Benim yasadigim memleket yazlari 50 derece. Kayinvalidem buraya geldiginde karnina polar sariyor :KK51:
Şaka gibi..
Bu konuyu kendimden,kizimdan ve cevremden orneklerle uzun uzun yazmak isterdim aslinda.
Kizim 2,5 yasinda 1 yasindan sonra kimseyi dinlemedim alistirdim soguk yiyeceklere,buz kaliplarina. Tek dinledigim kisi Hollanda'da doktor olan enistem oldu.
Bademcik derdimiz yok. Kisin ortasi ici buz kupleriyle dolu sakincali seyler ictigimiz oluyo :KK53: Yazmiyim simdi topa tutulurum :KK70:

Biz geniz etimizi 2 yaş 8 aylık aldırdık

Bariz değil de kan az kanama olursa vücut zorlanır diyorlar benim oğlanın bünyesi iyi diye yaptılar

Komşunun oğlunun bademcikleri traşladılar yakıyorlarmış yaz sonu oldu şimdilik iyi o da 3 yaşında değildi 2 yaş 8 aylık gibi idi

Narkozndan çok korkmayın insanlar sünnet için narkozlu ameliyat yaptırıyor

Hatta biz kimseye haber vermeden gittik ameliyat olup geldik akşama da oğlum da sadece elektrikli yatağı hatırlıyor

Cocuklarinizi kademe kademe soguga alistirin. Cuzzam,veba,kanser degil sonucta hepi topu soguk.
Yemin ederim bazi evlere gittigimde saunaya girmis gibi oluyorum.
Hele cocuklarin hali perisan. Suratlar domates gibi kirmizi. Cogu cocugun anneleri yuzunden antibiotik bagimlisi oldugunu dusunuyorum.
Yanlis anlamayin sizi suclamak istemiyorum ama soguktan bu kadar korkmak sacma degil mi?
Sizce de biraz suclu ellerinde ter bezleri,atletlerle dolasan anneler degil mi?
Benim yasadigim memleket yazlari 50 derece. Kayinvalidem buraya geldiginde karnina polar sariyor :KK51:
Şaka gibi..
Bu konuyu kendimden,kizimdan ve cevremden orneklerle uzun uzun yazmak isterdim aslinda.
Kizim 2,5 yasinda 1 yasindan sonra kimseyi dinlemedim alistirdim soguk yiyeceklere,buz kaliplarina. Tek dinledigim kisi Hollanda'da doktor olan enistem oldu.
Bademcik derdimiz yok. Kisin ortasi ici buz kupleriyle dolu sakincali seyler ictigimiz oluyo :KK53: Yazmiyim simdi topa tutulurum :KK70:
Siz yanlış mı okudunuz yanlış mı anladınız bilmiyorum. Ben sıcaktan bunalttığımı düşünmüyorum. Elinde ter bezleriyle de gezmiyorum. Evim giriş kat yüksek yaktığım halde ev ılık oluyor.
Dün hava alsın diye 30 dakka dışarı çıkarttım ve sonuç ateş. Bizimkisi kronik...

Back
X