Kucuk sebeblerden kavgalar

Kutupense

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2017
24
0
1
29
Arkaslar uzun zamandır takip ediyorum burayı zaten, sizlerden fikir almak istiyorum, cok erken yasta evlendim su anda 20 yasındayım 2 cocugum var..asıl sorunum esim le birbirimizi cok sevmemize ragmen sık sık kavga etmemiz, hepside uyduruk konular kardeşiyle alakalı, cevreyle alakalı konular,, 16 yasında evlendiğimde evliliği kaldıramadm o zamanki tartışmalarımız, ailesiyle yasadıgımız sorunlar vardı sukur bitti simdi ama bende hala etkisi var bı turlu eskileri unutamıyorum her kavgada ısıtıp onune koyuyorum biliyorum cok yanlıs ama ben boyle cıvıl cıvıl bı ilişkimiz olsun istiyorum onu cok seviyorum kendiside cok iyidir, ama kavgalar bizi cok yıpratıyor..
Çok istiyorum boyle esim le yakın olayım, sevdiğimi soyleyım ama utanıyorum malesef, esim de ice donuk bırısı,, ben bu utanmayı nasıl yenicem hemde 4 senemiz bitecek neredeyse ben hala odunum, o uzakken mesajlarda fln cok guzell mesajlar yazarım o da yazar ama aynı evin ıcınde biraz tırsık kalıyorum..
Bazen kavgalarımız cok buyuyor sinir krizi gecırıyorm hemde cok sacma konulardan, mesela tabagı buraya koyma dıyorum tabagıım gozunemı battı dyo kopuyor kavga,, kızlar napım Bn boyle d sakınn bı evlılıgımız geçmesı ıcın..

Yani bilemedim ki tartışmaya gelince yanyana çok iyisiniz,fakat güzel sözcükler kullanınca utanıyorsunuz garip .
Aynı yemeği devamlı önüne koymayın bir gün adamın canına tak eder Allah korusun çok iyi olan eşiniz sabrı bittiğinde çok kötüsü olablir.

• Beğen
Reactions: Eva
Yani bilemedim ki tartışmaya gelince yanyana çok iyisiniz,fakat güzel sözcükler kullanınca utanıyorsunuz garip .
Aynı yemeği devamlı önüne koymayın bir gün adamın canına tak eder Allah korusun çok iyi olan eşiniz sabrı bittiğinde çok kötüsü olablir.
Bende ondan korkuyorum cnm

Cnm Öyle ama psikolojik rahatsızım bıraz panik atak anksıtıye fln bana bıraz zor gecyo hayat
Tedavi oluyor musunuz ? Böyle bir insanı kimse çekmek istemez. Bir tabak için kavga çıkarıp kayış'ı sıyırıyorsanız hiç normal değil durumunuz.

Hayır cnm kavgayı Bn cıkarymıyorum inan düzgünce guzelce soyluyorum o bı anda sinirleniyor bana, ben yaparım hİÇ sorun degil ama sag ayağımdan rahatsızım fizik tedavi goruyorum ondan bazen esime diyorum cok dağınık oldugu icin, esim göndermek istemiyor psikologa, yoksa fizik doktorum bile psikiyatriste gnderiidı

Tedavi oluyor musunuz ? Böyle bir insanı kimse çekmek istemez. Bir tabak için kavga çıkarıp kayış'ı sıyırıyorsanız hiç normal değil durumunuz.
Hayır cnm kavgayı Bn cıkarymıyorum inan düzgünce guzelce soyluyorum o bı anda sinirleniyor bana, ben yaparım hİÇ sorun degil ama sag ayağımdan rahatsızım fizik tedavi goruyorum ondan bazen esime diyorum cok dağınık oldugu icin, esim göndermek istemiyor psikologa, yoksa fizik doktorum bile psikiyatriste gnderiidı

Çok normal çocuk yaşta iki çocuğunuz var. Yıpranırsınız elbette.

Sizi rahatlatan uğraşlar bulabilirsiniz , bilemiyorum ortaminizi tabi.

Psikolojik rahatsızlıklarınız için süre gelen bir tedavinin var mi ? Ilaç mı kullanıyorsunuz ?

Eşinizin doktora göndermeme sebebi nedir ? Ne garip insanlar var. Amacı ne göndermeme sebebinin ?

Çok normal çocuk yaşta iki çocuğunuz var. Yıpranırsınız elbette.

Sizi rahatlatan uğraşlar bulabilirsiniz , bilemiyorum ortaminizi tabi.

Psikolojik rahatsızlıklarınız için süre gelen bir tedavinin var mi ? Ilaç mı kullanıyorsunuz ?
Cnm bı kere zorla psikiyatrıye gıttım ilacı verdı 1 kere kullandım ters etki yaptı doktor bıraktırdı, psikologa gitmem lazım esim pek istemiyorum, ailemde laf veriyor sureklı gtme bısey in yok dye

16 yasinda evlenen , 20 yasinda 2 cocugu olan birine tavsiye vermek istemiyorum :(
Sizin su anda universitede okuyup erkek arkadasinizla gezip tozup hayatin tadini cikarmaniz gerekiyordu
Oyyy oyyy

16 yasinda evlenen , 20 yasinda 2 cocugu olan birine tavsiye vermek istemiyorum :KK43:
Sizin su anda universitede okuyup erkek arkadasinizla gezip tozup hayatin tadini cikarmaniz gerekiyordu
Oyyy oyyy
Cnm bazen bunada sukur diyorum ama K kndıme bakiyom bı 2 sezeryn, 1 amelıyat, fıtık, diz kapagım rahatsız, Kalcamda kemik rahatsiz yoruldum bıttım dyorum

O tarz seyler ıyı degil sen kendini iyileştir deyip duruyo, birazda gidersem ailesi laf eder dye gondermıyor
Hahaha hayatımda böyle saçma şey duymadım. O doktorlar süs diye yok. Beden nasıl hasta oluyorsa ruh da olur. Sizin işiniz zor öyle bir eş ile. Ailesine söylemek zorunda değilsiniz. Bir seferligne gideceksiniz ilaç verecek kullanacaksniz. Davul zurna ile herkese duyurmaya gerek yok ki duyulsa bile bunun bir önemi yok.

Back
X