Arkaslar uzun zamandır takip ediyorum burayı zaten, sizlerden fikir almak istiyorum, cok erken yasta evlendim su anda 20 yasındayım 2 cocugum var..asıl sorunum esim le birbirimizi cok sevmemize ragmen sık sık kavga etmemiz, hepside uyduruk konular kardeşiyle alakalı, cevreyle alakalı konular,, 16 yasında evlendiğimde evliliği kaldıramadm o zamanki tartışmalarımız, ailesiyle yasadıgımız sorunlar vardı sukur bitti simdi ama bende hala etkisi var bı turlu eskileri unutamıyorum her kavgada ısıtıp onune koyuyorum biliyorum cok yanlıs ama ben boyle cıvıl cıvıl bı ilişkimiz olsun istiyorum onu cok seviyorum kendiside cok iyidir, ama kavgalar bizi cok yıpratıyor..
Çok istiyorum boyle esim le yakın olayım, sevdiğimi soyleyım ama utanıyorum malesef, esim de ice donuk bırısı,, ben bu utanmayı nasıl yenicem hemde 4 senemiz bitecek neredeyse ben hala odunum, o uzakken mesajlarda fln cok guzell mesajlar yazarım o da yazar ama aynı evin ıcınde biraz tırsık kalıyorum..
Bazen kavgalarımız cok buyuyor sinir krizi gecırıyorm hemde cok sacma konulardan, mesela tabagı buraya koyma dıyorum tabagıım gozunemı battı dyo kopuyor kavga,, kızlar napım Bn boyle d sakınn bı evlılıgımız geçmesı ıcın..
Çok istiyorum boyle esim le yakın olayım, sevdiğimi soyleyım ama utanıyorum malesef, esim de ice donuk bırısı,, ben bu utanmayı nasıl yenicem hemde 4 senemiz bitecek neredeyse ben hala odunum, o uzakken mesajlarda fln cok guzell mesajlar yazarım o da yazar ama aynı evin ıcınde biraz tırsık kalıyorum..
Bazen kavgalarımız cok buyuyor sinir krizi gecırıyorm hemde cok sacma konulardan, mesela tabagı buraya koyma dıyorum tabagıım gozunemı battı dyo kopuyor kavga,, kızlar napım Bn boyle d sakınn bı evlılıgımız geçmesı ıcın..