Kucuk sebeblerden kavgalar

Arkaslar uzun zamandır takip ediyorum burayı zaten, sizlerden fikir almak istiyorum, cok erken yasta evlendim su anda 20 yasındayım 2 cocugum var..asıl sorunum esim le birbirimizi cok sevmemize ragmen sık sık kavga etmemiz, hepside uyduruk konular kardeşiyle alakalı, cevreyle alakalı konular,, 16 yasında evlendiğimde evliliği kaldıramadm o zamanki tartışmalarımız, ailesiyle yasadıgımız sorunlar vardı sukur bitti simdi ama bende hala etkisi var bı turlu eskileri unutamıyorum her kavgada ısıtıp onune koyuyorum biliyorum cok yanlıs ama ben boyle cıvıl cıvıl bı ilişkimiz olsun istiyorum onu cok seviyorum kendiside cok iyidir, ama kavgalar bizi cok yıpratıyor..
Çok istiyorum boyle esim le yakın olayım, sevdiğimi soyleyım ama utanıyorum malesef, esim de ice donuk bırısı,, ben bu utanmayı nasıl yenicem hemde 4 senemiz bitecek neredeyse ben hala odunum, o uzakken mesajlarda fln cok guzell mesajlar yazarım o da yazar ama aynı evin ıcınde biraz tırsık kalıyorum..
Bazen kavgalarımız cok buyuyor sinir krizi gecırıyorm hemde cok sacma konulardan, mesela tabagı buraya koyma dıyorum tabagıım gozunemı battı dyo kopuyor kavga,, kızlar napım Bn boyle d sakınn bı evlılıgımız geçmesı ıcın..
Bu zamanda hala 16 yasında evlenenler var mı ya.
20 Yasında iki çocuk , maşallah.

16 yasinda evlenen , 20 yasinda 2 cocugu olan birine tavsiye vermek istemiyorum :KK43:
Sizin su anda universitede okuyup erkek arkadasinizla gezip tozup hayatin tadini cikarmaniz gerekiyordu
Oyyy oyyy
16 yasındayken ben lise 2 deydim
entel uzun saclı bir de sevgilim vardı
dersaneye de gidiyordum üniversite sınavı için

hayat ne kadar güzeldi
aklım almıyor o yasta evlenenleri hala.
bu konuları okuyunca gençliğimi ne de doyasıya yasamısım dıyorum

hayat ne kadar güzeldi
Ben cok uzuluyorum bu durumdaki kizlara , en guzel yaslarini nasil geciriyorlar
Ailelerin de buyuk sucu var , ben 16 yasinda evlenicem deseydim babam beni odama kilitler anahtari da yutardi sanirim
25 yasimdayken evlenmeye niyetlenmistim onda bile ailem cok gencsin daha git hayatini yasa deyip vazgecirmisti
Cocuk oyuncagi saniyorlar evililigi
Bu toplumun duzeldigini ben goremiycem sanirim , her gecen sene daha da geriye gidiyoruz

hayat ne kadar güzeldi
Değilmi ne kadar gızeldır

Ben cok uzuluyorum bu durumdaki kizlara , en guzel yaslarini nasil geciriyorlar
Ailelerin de buyuk sucu var , ben 16 yasinda evlenicem deseydim babam beni odama kilitler anahtari da yutardi sanirim
25 yasimdayken evlenmeye niyetlenmistim onda bile ailem cok gencsin daha git hayatini yasa deyip vazgecirmisti
Cocuk oyuncagi saniyorlar evililigi
Bu toplumun duzeldigini ben goremiycem sanirim , her gecen sene daha da geriye gidiyoruz
evet ben de çok üzülüyorum
diyorum ya hep kendi çocuklugum gençliğim geliyor aklıma
hem okulumu okudum hem de çok güzel anılar biriktirdim geride.
37 yasındayım hala da cocuga cesaret edemedım.

evet malesef daha da geriye gidiyoruz, ben de bir bakımdan bu ülkede cocuk yetiştirmekten endişe duyuyorum.

evet ben de çok üzülüyorum
diyorum ya hep kendi çocuklugum gençliğim geliyor aklıma
hem okulumu okudum hem de çok güzel anılar biriktirdim geride.
37 yasındayım hala da cocuga cesaret edemedım.

evet malesef daha da geriye gidiyoruz, ben de bir bakımdan bu ülkede cocuk yetiştirmekten endişe duyuyorum.
Ben de zaman zaman ne olucak cocuklarimin hali diyorum ama bi yandan da bizim cok cocuk yapmamiz ki bu ulkedeki cehaleti bogabilelim diyorum
Yoksa git gide azalarak tukenecegiz , bizim veletler yurt disina kacacak falan filan
Neyse konuyu saptirmiyim

Konu sahibi arkadasim kendini gelistirmeye , meslek sahibi olmaya calis kendi ayaklarin uzerinde durursan ne koca ne aile akraba kimsenin soz hakki olmaz uzerinde
Hala cok gencsin ve hicbirsey icin gec degil

Çok genç yaşta evlilik. Kendinizi tanımadan evlenmişsiniz ben 25 yaşında anne oldum geriye dönüp baktığımda boooww ne kadar cahilmişim diyorum halbuki okudum yazdım araştırdım ama bu işlerle olmuyor tecrübe Laz'ım olgunluk için.. siz okuyup hayat tecrübesi Edineceğiz zamanda bi anda kendinizi tanıyamadan evlilik kurumu içinde bulmuşsunuz kendinizi.. hala yaşın çok genç ve iki çocuk sorumluluğu başlı başına çok zor Allah yardımcın olsun..
Bu saatten sonra eskiye bakmanın anlamı Yok otur kocanı al karşına bi çay yap uzun uzun sohbet edin ama geçmiş hatalarla değil bugünden ve gelecek güzel günlerden bahsedin..

Evet arkadaslar bazen bna bı cesaret geliyor kendine bak arkaya atmayı bil esinle mutlu ol diyorum sizlerde bana o cesareti veriyorsunuz insallah hersey duzeldigini gorurmm

Back
X