- Konu Sahibi bizimkxixz78
arkadaşlar banyomu ve tuvaletimi ne kadar temizlesemde minik minik sineklerden kurtulamıyorum bıktım varmı bi çaresini bilennnnn yardıııııııııımmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorgun savaşcı ya mesaj
merhaba bahsettiğiniz böcekler tahminimce bakliyat böcekleri.
yani dolaplarınızdaki bir gıda maddesi böceklenmiş...
hemen tüm mutfak dolaplarını cekmeceleri kontrol etmelisiniz cığ gibi büyürler malzeme bitinceye kadarda ölmezler.
kuru fasulye nohut börülce un kuru nane kuru bitkiler ıhlamur bitki cayları (poşetli de olsa böceklenir dikkatli olmanız acısından söylüyorum(
neskafe nesquik kakao
aklınıza gelmeyecek her türlü kuru gıda işte...
böceklenen şeyi bulur atarsanız varolanları da öldürürseniz bidaha gelmezler..
bulduğunuz zaman bize de haber verin olur mu?
kolay gelsin.....
ayrıntılı bilgiler için çok teşekkür ederim. bunlar da aklımda olacak, ne zaman nereden çıkacakları belli olmuyor malum:)
açıkta gıda bırakmama konusunda takıntılı tipleriz, bu yüzden zaten ne yapacağımızı bilememiştik ve kullanma tarihine bakarak bitki çaylarını falan atarız. yine de nereye kamp kuracakları belli olmaz bunların :)
veee... bizim sorunu sonunda çözdük, hiç lavabodan çıktıklarını görmesek de, kk ve netteki yorumlar doğrultusunda lavaboların içine naftalin koyduk ve çamaşır suyu döktük lavabo deliklerine şaka gibi 1 günde bitti, her gün bitip bitip tekrar çoğalıyordu. naftalin kokusu ve çamaşır suyunun etkisiyle nefes alamaz haldeyim ama sinekler bitti çok şükür![]()